-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius: „Teta Beta“ perplaukė Atlantą

Vilniaus gatvėse - sąmyšis. Ar gali būti, kad iš žurnalų puslapių čia nužengė ryškiai raudonas senovinis linkolnas, kuriuo po Ameriką blaškėsi LTV keliautojai - Martynas Starkus (36) ir Vytaras Radzevičius (41)?
Foto naujienai: Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius: „Teta Beta“ perplaukė Atlantą
Po Ameriką keliavusi trijulė – M.Starkus, V.Radzevičius ir jų nuotykius įamžinęs operatorius E.Urnikas – tikino, kad „Teta Beta“ jiems kelia nepaaiškinamą ilgesį. V.Ovadnevo nuotr. / zmones24.lt

Vilniaus gatvėse - sąmyšis. Ar gali būti, kad iš žurnalų puslapių čia nužengė ryškiai raudonas senovinis linkolnas, kuriuo po Ameriką blaškėsi LTV keliautojai - Martynas Starkus (36) ir Vytaras Radzevičius (41)? „Gali, gali", - linksi galva Martynas, vos prieš kelias dienas pasitikęs laivu Atlantą perplaukusį kelionės automobilį, meiliai pavadintą „Teta Beta".

Šį kartą tradicija sulaužyta. Juk po Afriką keliavusi „Lituanika" buvo sėkmingai parduota Malio turguje, Šilko keliu važiavusi „Pagieža" padovanota Taškento lietuvių bendruomenei, o Indijoje dardėjusi „Lachudra" liko savo gimtinėje. „Pamanėme, kad „Teta Beta" derės prie lietuviškų kelių, - šypsosi Martynas. - O gal jai bus labai malonu vežioti vestuvininkus, lydėti laidotuvių procesijas? Iš tiesų dar gerai nė nežinome, kur ir kaip ją įdarbinsime, kol kas tegu įpranta prie siaurų Vilniaus gatvių ir pasikeitusių policijos uniformų." 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius