-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius: vietoj tuktuko – „Lachudra“

Nepasisekė Indijoje vyrams dėl tuktukų. Keliauti jais po šią šalį susirengę Martynas Starkus (35) ir Vytaras Radzevičius (40) turėjo nusivilti.
Foto naujienai: Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius: vietoj tuktuko – „Lachudra“
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Nepasisekė Indijoje vyrams dėl tuktukų. Keliauti jais po šią šalį susirengę Martynas Starkus (35) ir Vytaras Radzevičius (40) turėjo nusivilti. „Ten jie naudojami tik komerciniais tikslais, o vairuoti gali tik žmonės, turintys specialią licenciją", - iš Indijos atskrieja Martyno žinutė.

Mumbajuje automobilio vyrai ieškojo visą dieną. Rado 1993-iaisiais pagamintą baltą fiatą. „Mūsų išsirinktasis, nors tik penkiolikos metų, streso gatvėse ir kamščiuose nustekentas atrodo ne geriau už 1975-ųjų maskvičiuką. Užtat su violetiniais „niauktais" langiukais!" - su šypsenėlėmis rašo laišką Martynas. O Vytaras prasitaria: „Praminėme jį „Lachudra", nes tai senas indiškas žodis, Lietuvoje mes jį irgi žinome. Per šešias dienas įveikėme apie du tūkstančius kilometrų: nuo Mumbajaus iki Kalkutos, nuo Arabijos jūros iki Bengalijos įlankos. Vietiniai šį indišką automobilį „Tan" kažkodėl vadina fiatu. Kodėl? Dar neišsiaiškinome. Beje, kiti indų automobiliai irgi vadinami juokingai - „Mahindra", „Tata"."

„Mūsų mergina - ne godi, - priduria Martynas. - Dešimt litrų šimtui kilometrų - tikrai ne gobšumo rekordas." Iš Kalkutos vyrų kelias per Varanasį suks į Delį. Pakeliui jie žada užsukti į garsiąją Kamasutros šventyklą, o Delyje susitikti su ten gyvenančiais lietuviais, kurie laukia nesulaukia juodos duonos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius