-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melas Gibsonas: mylimoji rodo kaprizus

Užkietėjęs katalikas Melas Gibsonas (53) tvirtai įsitikinęs, kad jis privalo vesti būsimo kūdikio motiną Oksaną Grigorjevą (39).
Foto naujienai: Melas Gibsonas: mylimoji rodo kaprizus
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Užkietėjęs katalikas Melas Gibsonas (53) tvirtai įsitikinęs, kad jis privalo vesti būsimo kūdikio motiną Oksaną Grigorjevą (39). Deja, nėščia moteris kategoriškai atsisako pasirašyti vedybų sutartį, kuri tiksliai įvardija sutuoktinių materialų turtą. „Oksana pribloškė Melą atsisakiusi pasirašyti šią sutartį. Gibsonas buvo nusiteikęs geraširdiškai: pasirašiusi šią sutartį, moteris iš būsimo kūdikio tėvo gautų po 5 mln. JAV dolerių per metus dešimt metų iš eilės. Tas pats nutiko ir tada, kai Oksana buvo susižadėjusi su britų aktoriumi Timoty Daltonu (63). Deja, tąsyk moteris užsispyrimu nieko nelaimėjo", - sako Gibsono artimieji. Dabar Oksana augina Thimoty sūnų Alexanderį (12). Įdomu, ar Gibsonas ryšis antrąkart vesti moterį, su kuria nebus pasirašęs vedybų sutarties? Juk dėl šios klaidos  Robyn Moore (49), kuri už Melo Gibsono ištekėjo 1980-aisiais, po skyrybų pretenduoja į pusę (t. y. 640 mln. svarų sterlingų (apie 2,46 mlrd. litų)  aktoriaus turto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius