-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milanno narcizas?!

Vasariškai įrudusia oda bei visada akinamai balta šypsena moterų dėmesį traukiantis dainininkas Milanno tikina, kad savo išvaizdai dėmesio beveik neskiria.
Foto naujienai: Milanno narcizas?!
Foto naujienai: Milanno narcizas?! / zmones24.lt
Vasariškai įrudusia oda bei visada akinamai balta šypsena moterų dėmesį traukiantis dainininkas Milanno tikina, kad savo išvaizdai dėmesio beveik neskiria.

Vardas, pavardė: Vaidotas Valiukevičius.
Gimimo data, vieta: 1981 05 27, Kaunas.
Meilės nuotykiai: turi draugę, vardu Deimantė.
Šeiminė padėtis: nevedęs.
Karjeros pasiekimai: dainavo grupėje „Kosmo“, dabar yra solo atlikėjas.

Šokis „Eurovizijai“ per septynias dienas
Akivaizdu, kad Milanno mėgsta iššūkius. Praėjusių metų žiemą jis dalyvavo TV3 projekte „Ledo žvaigždės“. Nors jis aukštos vietos neužėmė, tačiau dabar, kaip sako Milanno, bent jau turi savas pačiūžas. Šią vasarą dainininkas priėmė dar vieną iššūkį – dalyvavo šokių „Eurovizijoje“. Milanno ir jo porininkei „Sūkurio“ šokėjai Rolandai Maniuškaitei ruoštis padėjo praėjusiais metais Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavę Gabrielė Valiukaitė ir Gintaras Svistunavičiaus bei Paulius Šinkūnas. Nors šokį repetuoti pradėjo likus savaitei iki pasirodymo, iš komisijos pora sulaukė neblogų įvertinimų, tačiau į kitą etapą jie nepateko. Apie pergalę konkurse Milanno nesvajojo, tačiau tikėjosi geresnių rezultatų.

Nesu savo išvaizdos vergas
Milanno kratosi visuomenės jam klijuojamo narcizo ir metroseksualo įvaizdžio. „Koks dar metroseksualas?! Nesidarau nei manikiūrų, nei pedikiūrų. Nepamenu, kada paskutinį kartą buvau kirpykloje. Aš nesu aš savo išvaizdos vergas. Savimi rūpinuosi tiek, kiek tai turėtų daryti kiekvienas save ir kitus gerbiantis vyras“, – tikina Milanno. Kasdienei aprangai didelio dėmesio neskiriantis atlikėjas įsitikinęs, kad sceninė apranga yra būtina. Savo įvaizdžiu scenoje besirūpinantis dainininkas mano, kad ir kitos Lietuvos žvaigždės atrodo neblogai. Išskyrus lyg grybai po lietaus pridygusias mergaičių grupes, kurios atrodo vulgariai ir, anot jo, prisižiūrėjo per daug pornografinių filmų.

„Tikiu, kad einu tinkamu keliu“
Pastarieji trys metai Milanno buvo ypač sunkūs, o laukia dar sunkesni. Realybės šou žvaigždžių vienadiene šlove nesižavintis atlikėjas, sako, kad viską ką dabar turi, pasiekė savomis rankomis. „Aš nesu tas žmogus, kuris visąlaik atsiranda tinkamoje vietoje tinkamu laiku. Aš tinkamą vietą ir laiką turiu susirasti pats ir bėgti į jį“, – pastaruosius metus prisimena Milanno. O savo populiarumą jis vertina labai atsargiai, tačiau tiki, kad eina tinkamu keliu. „Žmonės ateina į mano koncertus, turiu užsakymų, spauda apie mane rašo. Vadinasi, nėra blogai“, – į populiarumą realiai žiūri Milanno.

„Man patinka keistos moterys“
Soliariumuose persikepinusios moterys, kurios tauškia tik apie grožio procedūras ir garsių dizainerių kurtus drabužius, Milanno yra nuobodžios. Jį traukia charizmatiškos ir įdomios, kaip teigia atlikėjas, truputį keistos moterys. Jam patinka tokios, kurios nesistengia vyro įsprausti į visuomenės nustatytus rėmus, bet nekreipia į juos dėmesio ir netgi išmuša iš vėžių. Po draugystės su TV3 „Sudaužyto širdžių klubo“ vedėja Skaiva, Milanno nusprendė nebekalbėti apie asmeninį gyvenimą, todėl ir apie dabartinę savo draugystę vyras pasakoja itin mažai. Tačiau dainininkas neneigia, kad yra įsimylėjęs ir jaučiasi mylimas. „Labai faina yra tai, kad nors mes jau gana ilgai esame kartu, jaučiuosi taip, lyg vakar būtume susipažinę“, – prisipažįsta Milanno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius