Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Milla Jovovich per 2 mėn. numetė daugiau nei 30 kg!

Aktorė ir manekenė Milla Jovovich per 4 nėštumo mėnesius buvo priaugusi daugiau nei 30 kg. Dėl to vargšelė netgi gavo milžinės Millos pravardę.
Foto naujienai: Milla Jovovich per 2 mėn. numetė daugiau nei 30 kg!
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Aktorė ir manekenė Milla Jovovich per 4 nėštumo mėnesius buvo priaugusi daugiau nei 30 kg. Dėl to vargšelė netgi gavo milžinės Millos pravardę. Tačiau Milla „suėmė save į rankas" ir, praėjus tik dviems mėnesiams po dukters gimimo, atsikratė antsvorio. Neįtikėtiną išvaizdos pasikeitimą pirmieji užfiksavo fotografai Holivudo restorano „Ago" prieigose. Žvaigždė demonstravo, galima sakyti, idealią figūrą. Milla vilkėjo aptempta, trumpa, juoda suknele, mūvėjo tamsias kojines ir avėjo aukštakulniais. Millos ir Paulo W.S. Andersono dukra Ever Gabo gimė 2007-aisiais lapkričio 3-ąją. Nėštumo metu Jovovich savo tinklalapyje rašė: „Aš tokia stora! Priaugau apie 31 kg per 4 mėnesius! Sustorėjau neįtikėtinai greitai. Pusryčiams suvalgydavau po 3 ragelius su sviestu ir želė, kelias dėžutes spurgų ir še tau! Sveriu 90 kg!" Matyt, aktorė ne juokais pasistengė, kad susigrąžintų gražias kūno formas. Vos per 2 mėnesius moteris atsikratė daugiau nei 30 kg. Milla privalėjo kuo greičiau sulieknėti, kad sugrįžtų į filmavimo aikštelę. Pradedamas filmuoti naujasis filmas „Azazel", kuris dienos šviesą išvys jau kitais metais.
Milla ir Andersonas susipažino 2002-aisiais per „Absoliutaus blogio" filmavimą. Šio filmo režisierius ir buvo pats Paulas W.S. Andersonas. Taip pat Milla nusifilmavo ir dviejuose šio filmo tęsiniuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius