-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Čėsnaitė – širdžių daužytoja?

Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Simona (22) laiko veltui tikrai neleidžia: su nepatikusiu vaikinu ji negaišta laiko ir greitai neria į naują meilės sūkurį.
Foto naujienai: Simona Čėsnaitė – širdžių daužytoja?
Foto naujienai: Simona Čėsnaitė – širdžių daužytoja? / zmones24.lt
Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Simona (22) laiko veltui tikrai neleidžia: su nepatikusiu vaikinu ji negaišta laiko ir greitai neria į naują meilės sūkurį. Simona, daugiau nei trejus metus draugavusi su „N.E.O.“ grupės dainininku Mariumi Kiltinavičiumi, dalyvaudama realybės šou užmezgė romaną su Grūdu. Tada ji žiniasklaidai prasitarė, jog būnant „uždarytai“, norėjosi šilumos ir kito žmogaus šalia – dėl to ir atsirado Grūdas. Tačiau jų meilės istorija ilgai netruko, nes mergina greitai grįžo pas Marių. Tačiau dėl nepastovaus savo charakterio Simona su juo ilgai neišbuvo. Šį kartą jie abu neslėpė, kad išsiskyrė visam laikui. Dabar mergina, paklausta, ar turi naują draugą, išlieka santūri, šypsosi ir kortų neatskleidžia. Ji tikina, jog vakarus turi su kuo leisti. Simonos žodžių tiesa galima įsitikinti iš nuotraukų. Mergina nekomentuoja, ar nuotraukose ji su nauju draugu, ar tai tik vaikinas, skirtas vieno vakaro linksmybėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius