-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su kriminalais į eterį sugrįžta Kristupas Krivickas

Į televizijos eterį vedėjo amplua sugrįžta kriminalinio žanro specialistas Kristupas Krivickas.
Foto naujienai: Su kriminalais į eterį sugrįžta Kristupas Krivickas
Kristupas su žmona Jurgita. Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt

TV3 televizija tęsia savo 10-ies savaičių akciją, kai kiekvieną savaitę iki rudens sezono bus atskleidžiama po vieną žiūrovams pristatomą naujieną. Antrosios savaitės naujiena - į televizijos eterį vedėjo amplua grįžtantis kriminalinio žanro specialistas Kristupas Krivickas.

Garsiausi nusikaltimai, rezonansinės bylos, slapčiausia informacija - visa tai jau šio rudens sezone - specialiai TV3 žiūrovų dėmesiui K. Krivicko vedamoje ir kuriamoje laidoje.

„Beveik visais atvejais visuomenei yra pateikiama tik viena - oficiali įvykio, nusikaltimo, nelaimės versija. Tai tokia versija, kuri yra patogi valdžiai, patogi pareigūnams, tačiau beveik visada galiausiai ta oficiali versija pasirodo esanti melaginga. Mūsų laidos tikslas  žiūrovams atskleisti, kodėl tiesa yra slepiama", - apie būsimą projektą pasakoja jo autorius.

Kodėl mes Daktaro ieškome Ispanijoje, kai jis galbūt Lietuvoje, akylai saugomas, policijos komisarams išduoda kruviniausias savo gaujos paslaptis mainais į viltį kada nors išvysti laisvę? Ar susimąstome, kieno užsakymu Panevėžio „tulpiniai" pagrobė ir nužudė buvusį „Mažeikių naftos" direktorių Gediminą Kiesų? Kur dešimtis milijonų litų spėjo paslėpti Gintaras Petrikas? O kas, jei visų šių bylų pėdsakai atves iki aukščiausių šalies pareigūnų? Laidos kūrėjai intriguoja itin pavojingomis ir visuomenės dėmesį prikaustančiomis temomis.

Kultinėmis tapusių kriminalinių laidų „Visiškai slaptai", „Pavojinga zona" kūrėjas K.Krivickas rudenį televizijos žiūrovams žada daugybę skandalingų tyrimų ir pribloškiančių faktų.

„Visos iki šiol rodytos kriminalinės laidos tik atspindėdavo paviršių. Niekas nesiryždavo kapstyti giliau. Gerokai giliau. Nes tai brangu, sudėtinga ir pavojinga. Mes ištaisysime šitą klaidą", - savo naują projektą pristato K. Krivickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius