-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uma Thurman ir Arpadas Bussonas. Gaudžia vestuvių varpai?

Uma Thurman (38) ir multimilijonierius Arpadas Bussonas (45) praėjusią savaitę lankėsi Bahamuose, kur, kaip įtariama, prisieks vienas kitam amžiną meilę.
Foto naujienai: Uma Thurman ir Arpadas Bussonas. Gaudžia vestuvių varpai?
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Pasklido kalbos, jog neprilygstamoji Quentino Tarantino (46) mūza ruošiasi ištarti „taip“ sužadėtiniui. Uma Thurman (38) ir multimilijonierius Arpadas Bussonas (45) praėjusią savaitę lankėsi Bahamuose, kur, kaip įtariama, prisieks vienas kitam amžiną meilę.
Pora apie sužadėtuves pranešė praėjusių metų birželį. Šį faktą patvirtino įspūdingas aštuonių karatų deimanto žiedas ant Umos piršto. „Moterys tiesiog išpūsdavo akis pamačiusios tokio dydžio deimantą. Jis toks didžiulis, kad Uma net negali lengvai apsivilkti palto“, – pasakojo vienas šaltinis.
Uma jau buvo dukart ištekėjusi. Jos buvę vyrai – tai aktoriai Gary Oldmanas (51) ir Ethanas Hawke’as (38). Su pastaruoju aktorė susilaukė dviejų vaikų – dukrelės Mayos (10) ir sūnelio Levono (7). O Arpadas su buvusia sužadėtine Elle MacPherson (45) susilaukė dviejų sūnų – Arpado Flynno (11) ir Aureliuso Cy (6).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius