-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Repčenkaitė–Blėdienė filmuojasi TV seriale

Violetą Repčenkaitę-Blėdienę žiūrovai galės išvysti ne tik vedančią TV laidą „Super LT", bet ir naujajame TV seriale „Gyvenimas yra gražus".
Foto naujienai: Violeta Repčenkaitė–Blėdienė filmuojasi TV seriale
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Violetą Repčenkaitę-Blėdienę žiūrovai galės išvysti ne tik vedančią TV laidą „Super LT", bet ir naujajame TV seriale „Gyvenimas yra gražus". 


Keletas faktų

Gimė 1982 m. liepos 30d. Vilniuje.

Mokslai: Tarptautinio verslo mokykloje įgijo bakalauro diplomą.

Veikla: dirbo modeliu, vadovavo modelių agentūrai ir kt.

Šeima: ištekėjusi. Su vyru Titu augina 2,4 m. sūnų Matą.


Ar tiesa, kad pradedate aktorės karjerą?


Smagu, kad prodiuseris ir visa kūrybinė grupė man patikėjo šį vaidmenį. Bet sakyti, jog pradėjau aktorės karjerą, būtų per skambu. Šioje srityje nesu profesionalė, bet turiu mažytę svajonę studijuoti aktorinį meistriškumą. Man visada patiko vaidinti. Aktorės duonos ragavau prieš šešerius metus - sukūriau vaidmenį TV seriale „Julija". Buvo įdomus gyvenimo etapas. Įgijau neįkainojamos patirties, susipažinau su įdomiais žmonėmis. Teko dirbti su profesionaliais ir tada dar tik kylančiais aktoriais.


O kaip įvardytumėte dabartinį gyvenimo etapą?..


Esu laiminga, nes viskas, ką darau, man labai įdomu. Nors ši frazė skamba banaliai, iš tikrųjų į darbą einu kaip į šventę. Man patinka ir vesti laidą, ir filmuotis, ir garsinti filmus... Ir būti mama, tvarkyti kambarius, virti valgyti. Žodžiu, realizuoju save ten, kur man įdomu ir gera. Esu iš tų žmonių, kurie negyvena praeitimi, o geba džiaugtis šia diena.


Koks jūsų vaidmuo TV seriale „Gyvenimas yra gražus"?


Mano herojės likimas iki galo neaiškus. Jis gali keistis. Vaidinu moterį, kuri trokšta gyventi gražiai, bet to siekia savitai. Realiame gyvenime man tos priemonės būtų ne visai priimtinos. Įdomus personažas. Šis serialas išskirtinis ir tuo, kad jame vaidina ir aktorystės nekrimtusių žmonių.


Vaidinate blogiukę...


Manau, nėra blogų ar gerų žmonių. Tik tam tikri poelgiai mus padaro geresnius ar blogesnius. Mano herojė eina pažinimo keliu, daug klysta, bet juk klysti taip žmogiška. Neieškau joje blogio šaknų. Apskritai nesu linkusi ieškoti blogio ir realiame gyvenime. Stengiuosi pastebėti vien gėrį ir grožį.  


Kada išvysime šį serialą?


Nežinau, ar galiu apie tai kalbėti. Šito reikėtų klausti prodiuserio Mindaugo Vosyliaus, kuris yra šio projekto sumanytojas. Kalėdos - stebuklų ir staigmenų metas. Galbūt ir visai netrukus. Jau esu nusifilmavusi keliose serijose, darbai vyksta visu greičiu.


Kaip visur spėjate?


Paprastai. Mano gyvenime tvyro harmonija, bent jau stengiuosi ją išsaugoti. Nedirbu įstaigoje, kur reikia sėdėti nuo aštuntos ryto iki šeštos vakaro, todėl nėra įpareigojančios ir rutiną sukeliančios sistemos. Tarkim, ketvirtadieniais vyksta TV laidos „Super LT" filmavimas, kitą dieną, būna, pakviečia garsinti filmą, dar kitą - filmuojuosi seriale, dalyvauju fotosesijose. Atitinkamai planuoju ir laiką. Jo tikrai lieka ir mažajam Matukui, ir vyrui, ir sau. Kiekvieną rytą turime ritualą pusryčiauti kartu. Šeima nelieka nuskriausta.


Buitis nekelia rūpesčių?..


Ne. Man patinka gaminti, negąsdina jokie buities darbai. Kai vyksta filmavimai, Matuką pasaugo auklytė. Ji tomis dienomis ir kambarius sutvarko. Padeda ir Vilniuje gyvenantys seneliai, nes kiti Londone. Šiaip su vyru mums patiems smagu kuo daugiau praleisti laiko su sūneliu.


Kaip save palepinate?


Jei yra galimybė išvažiuoti, geriausias poilsis man - kelionės. Laisvalaikiu mėgstu pažiūrėti gerą filmą, paskaityti įdomią knygą ar su seserimi nueiti į teatrą. O geriausias būdas atsipalaiduoti - grožio procedūros. Manau, svarbu puoselėti ne tik dvasinį, bet ir fizinį grožį. Labai veiksminga ir „shopingo" terapija. Ne veltui sakoma, jei bloga nuotaika, eik apsipirkti arba užsuk į kirpyklą. Padeda.


Žurnalistai dažnai pavadina jus stiliaus ikona. Daug dėmesio skiriate įvaizdžiui?


 Grožio, stiliaus pojūtį padėjo suformuoti ne tik mama, bet ir modelio darbas. Pati kurį laiką vadovavau modelių mokyklai, kur mergaites mokiau įvairiausių dalykų. Svarbu ir eisena, laikysena, gebėjimas drabužiu išreikšti save. Kaip sakė vienas dizaineris, drabužiai turi suteikti tam tikros informacijos apie žmogų. Pritariu.

Nuo mažų dienų lankiau ir šokius, ir tenisą, ir grožio mokyklėlę. Juk kiekviena mergaitė - būsima moteris. Mama tai skiepijo nuo vaikystės. Mokė, kaip elgtis, kad negalima kilnoti sijono, išeiti nesusišukavus (šypsosi).


Ar klausiate stilistų patarimo?


Nesu tas molio gabalas, iš kurio būtų galima lipdyti bet ką. Turiu išugdytą vidinį pojūtį, jau atradau savo stilių. Be abejo, seku mados tendencijas, domiuosi naujovėmis, o jei yra reikalas, pasitariu ir su draugais stilistais.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius