-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vlada Musvydaitė-Baranauskienė: negaliu patikėti, kad tapau mama!

Praėjusio ketvirtadienio popietę pirmagimės Ulos susilaukusi bėgikė ir TV3 sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė (24) prisipažįsta vis dar negalinti patikėti, kad tapo mama.
Foto naujienai: Vlada Musvydaitė-Baranauskienė: negaliu patikėti, kad tapau mama!
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Praėjusio ketvirtadienio popietę pirmagimės Ulos susilaukusi bėgikė ir TV3 sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė (24) prisipažįsta vis dar negalinti patikėti, kad tapo mama. Mažylė neįtikėtinai rami, prabunda tik tada, kai išalksta: Vlada juokiasi vis grįžtanti prie lopšio pažiūrėti, ar ten tikrai guli kūdikis. „Patikėsiu, kad jau turiu vaiką, kai su vežimėliu išeisiu pasivaikščioti į Vingio parką“, – šypsodamasi sako Vlada. Bėgioti puikiai žinomais šio parko takais lengvaatletė pradės kiek vėliau: gydytojas liepė bent šešias savaites negalvoti apie sportą. Pirmomis rugsėjo dienomis Vlada planuoja grįžti į televizijos eterį. Kol mama dirbs, Ula pasirengęs rūpintis mergaitės tėtis Mantvydas Baranauskas (26), ketinantis eiti tėvystės atostogų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius