-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amberlife“ lyderis: vidinis balsas sakė, kad turime būti finale (audio)

Antrajame nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ etape ketvirtoje vietoje likęs grupės „Amberlife“ lyderis Edgaras Lubys gali džiaugtis išsipildžius slaptai vilčiai – jo grupė keliauja į finalą.
„Amberlife“ vokalistas Edgaras Lubys
„Amberlife“ vokalistas Edgaras Lubys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šeštadienį paaiškėjus komisijos ir žiūrovų balsavimų rezultatams, kaip ir atrankos dalyvis Ruslanas Kirilkinas, surinkusi 14 balų, grupė „Amberlife“ atsidūrė ketvirtoje vietoje. Už Ruslaną balsavo daugiau televizijos žiūrovų, todėl jis ir pateko į finalistų sąrašą.

Mes nekopijuojame, ką ir darė daugelis šių metų atrankos atlikėjų. Ruslano daina – praėjusių metų „Eurovizijoje“ nugalėjusio kūrinio kopija, Donatas – Jacksono kopija, Aistė Pilvelytė asocijuojasi su Balkanais...

„Vidinis balsas sakė, kad mes turėtume būti finale“, – pirmadienį portalui 15min.lt sakė E.Lubys.

Tuoj pat po skandalo, kurio metu iš nacionalinės „Eurovizijos“ finalo buvo pašalintas dainininkas Donatas Montvydas, E.Lubį pasiekė jam džiugi naujiena. 

„Donato gaila, jis buvo vienas favoritų, tačiau aš manau, kad apie tą „klaidą“ jis ir jį supantys žmonės žinojo. Nežinau, kaip taip galima suklysti, nes taisyklė, kad kūriniai negali būti viešai skambėję iki spalio 1 dienos, visur labai akcentuojama. Jis bandė praslysti kitu pavadinimu, todėl manau, kad tai buvo daroma sąmoningai“, – teigė „Amberlife“ lyderis, ramiai sutinkantis žinią apie jo grupei į finalą atsivėrusį kelią.

E.Lubys teigė turintis priekaištų sau ir ketina dar tobulinti pasirodymą finalui.

„Mes žadame pasirodyti gerai ir nepriekaištingai. Mes nekopijuojame, ką ir darė daugelis šių metų atrankos atlikėjų. Ruslano daina – praėjusių metų „Eurovizijoje“ nugalėjusio kūrinio kopija, Donatas – Jacksono kopija, Aistė Pilvelytė asocijuojasi su Balkanais...“ – vardijo septintą gimtadienį kovo mėnesį švęsiančios grupės lyderis.

E.Lubys svarbiausių savo konkurentų nacionalinės „Eurovizijos“ finale nenorėjo įvardyti. „Ši „Eurovizija“ labai spalvinga ir dalyviai labai skirtingi. Mes nekonkuruojame, bent jau aš“, – teigė atlikėjas.

Atrankos metu E.Lubys iš komisijos narių išgirdo komentarų, kad jo kūrinys „Material World“ neturi kabliuko, tačiau šie žodžiai atlikėjui sukėlė tik juoką.

„Mes juokėmės iš šito komentaro, sakėme, reikės išsinešti meškerę ant scenos, – juokėsi E.Lubys. – Kabliukas ne kabliukas... Manau, nė vienas iš mūsų nežino, ko reikia „Eurovizijai“. Manau, reikia nustoti galvoti, ko reikia ar nereikia tam konkursui, o paprasčiausiai balsuoti už tas dainas, kurios patinka.“

Dainininkas tikina su grupe besistengiantys būti ištikimi sau, kad kūrinys pirmiausia patiktų jiems   patiems.

„Manome, kad mūsų pasirodymas vertas finalo. Mes su grupe atliekame savo kūrybos dainą, aš pats ją sukūriau: tik tekstą, tiek muziką. Net fejerverkus pirkomės iš savo pinigų... Džiugu, kad darydami viską patys, be jokių prodiuserių ir vadybininkų esame savo pasirodymu patenkinti, nudžiugino ir komisijos balai“, – kalbėjo gruodžio mėnesį sukurtos dainos autorius.

VIDEO: Amberlife - Material World

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius