Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dar vienas pažadas „Eurovizijos“ žiūrovams dėl Ditos von Teese

Rusijos atstovės Anastasijos Prichodko surengtame vakarėlyje tarp svečių buvo ir Vokietijos garbę konkurse ginsiantys Alexas C. bei Oscaras Loya. Vyrai dar kartą žurnalistams pažėrė eurovizinių pažadų.
O.Loya papasakojo apie netradicinę seksualinę orientaciją.
O.Loya sako, kad pažadas apie Ditos von Teese pasirodymą nėra blefas. / „Scanpix“ nuotr.

Visos EUROVIZIJOS naujienos

Jau seniai „Eurovozijos” užkulisiuose girdisi kalbų, esą Vokietijos atstovai Alexas C. ir O.Loya blefuoja žadėdami, kad per jų pasirodymą scenoje išvysime garsiąją Ditą von Teese. Per centrinėje Maskvos parodų salėje vykusį rusų pristatymo vakarėlį būrys žurnalistų apsupo Vokietijos atstovus ir teiravosi, ar iš tiesų po kelių dienų pamatysime garsiąją burleskos šokėją scenoje ir ar tai nebuvo vien tuščios kalbos.

Gerai nusiteikęs ir geranoriškai su žurnalistais bendraujantis O.Loya patikino, kad Ditą von Teese iš tiesų išvysime. „Juk pažadėjome, pažadą tesėsime. Be jos mūsų pasirodymas prarastų žavesį, Dita yra labai ryškus mūsų akcentas”, – kalbėjo atlikėjas ir interviu baigė dainos, kurią atliks „Eurovizijos” finale, priedainiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius