-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Denisas Grockij: sirgsiu už Sashą Son(g)

Naujienų portalas 15min.lt Maskvoje susitiko su vienos populiariausių pasaulyje Rusijos Gnesinų muzikos akademijos aspirantu Denisu Grockij, studijuojančiu fortepijono ir kompozijos specialybę aspirantūroje.
Denisas Grockij šeštadienio vakarą žiūrės "Eurovizijos" finalą ambasadoje ir sirgs už Sashą Son(g)
Denisas Grockij šeštadienio vakarą žiūrės „Eurovizijos“ finalą ambasadoje ir sirgs už Sashą Son(g). / Kęsto Juškos / 15min nuotr.

Sparčiai populiarėjantis pianistas iš Lietuvos portalui 15min.lt kalbėjo tarptautiniu „Eurovizijos“ dainų konkursu nesidomįs, tačiau neslėpė nuoširdžiai sirgsiąs už lietuvį. „Esu klasikinės muzikos atstovas. Tokios muzikos pasaulis su pop kultūra nesisieja, tarp šių dviejų pasaulių nėra jokio bendravimo, todėl natūralu, kad apie šį konkursą daug neišmanau“, – kalbėjo muzikantas.

Vyras tikino, jei kada ir žiūrėdavęs „Euroviziją“, tai tik tam, kad galėtų palaikyti saviškius. „Kadangi šįkart „Eurovizija“ vyksta Maskvoje, viskas labai arti, o tai kelia didesnį susidomėjimą. Labai sirgsiu už mūsų atlikėją“, – prisipažino D.Grockij.

Paklaustas, kur stebės „Eurovizijos“ finalą, D.Grockij sakė vyksiąs į Lietuvos Respublikos ambasadą, kur konkursą stebės ir jos darbuotojai.

Interviu su Denisu Grockij, nuotraukų ir video naujienų portale 15min.lt ieškokite gegužės 23-iąją.

Daugiau „Eurovizijos“ naujienų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius