Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Potyriais „Eurovizijoje“ patenkintas Donatas Montvydas: „Loreen buvo verta nugalėti“

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas šiemet užėmė vietą garbingame viduriuke ir liko 14-tas. Dainininkas džiaugėsi Loreen sėkme, mat, jo nuomone, ši atlikėja buvo išties verta krištolinio „Eurovizijos“ mikrofono.
Lietuvis Donatas Montvydas
Lietuvis Donatas Montvydas / „Scanpix“ nuotr.

„Aš džiaugiuosi mūsų kelione, įgyta patirtimi, naujomis pažintimis, laiku scenoje. Finalo metu galvojau apie šiuos dalykus, o ne apie tai, kuri šalis laimės. Stebint Švedijos atlikėją man bėga šiurpuliukai. Galiu pasidžiaugti ja. Loreen iš tiesų laimėjo pelnytai, ji buvo to verta. Pati daina ir pasirodymas puikūs. Baltai pavydžiu jai komandos, su kuria ji dirbo – tai pasaulinio lygio profesionalai, kurie pasirūpina kiekviena detale. Svajoju apie galimybę dirbti su pasauline įrašų kompanija“, – po finalinių „Eurovizijos“ akordų portalui 15min.lt sakė D.Montvydas.

Jis tikino automobilyje girdėjęs skambantį Loreen kūrinį dar sausio mėnesį. „Tai lemia daug ką, tačiau laimėjo visuma ir labai džiaugiuosi už Loreen“, – pridėjo jis. Donatas teigė sveikinęsis su švede užkulisiuose, tačiau progos artimiau susipažinti neturėjęs. „Tik pasisveikinome, palinkėjome vienas kitam sėkmės. Nesusidariau nuomonės apie ją, kaip apie žmogų, tik kaip apie atlikėją. Iš to kaip ji elgiasi scenoje, manau, kad ji yra jautri, protinga. Jos balsas, judesiai palieka žmones neabejingus“, – tikino lietuvis.

D.Montvydas sakė neteikiantis svarbos tam, kaip išsidėstė balsavimas konkurso finale. „Arba esi pirmas, arba ne. Džiaugiuosi tuo, ką gavau iš „Eurovizijos“, ką jau tos vietos... Iš emocinės pusės gal ir gali būti dėl kažko gaila, bet aš apie tai negalvoju. Pavyzdžiui, kad estas aukščiau. Aš patekau į finalą. Dabar laukiu kol grįšiu namo, kuriu naujus planus“, – kalbėjo jis, dėkodamas žmonėms iš Lietuvos už palaikymą.

Donatas neslėpė, kad jam paglostė širdį Gruzijos skirtas maksimalus balų skaičius. „Pirma mintis buvo tokia – jolki palki, gavome 12 balų ne iš savo kaimynų, o iš kaimynų praktiškai nieko. Ir mūsų net klausė žmonės iš kitų šalių, kodėl kaimynai mums pagailėjo balų. Patiems nesmagu, bet nežinome kodėl taip yra. Gal mūsų nemėgsta? Aš apie tai negalvoju, tačiau tas gautas 12-ukas labai pamalonino“, – šypsojosi „eurovizinius“ pasirodymus baigęs D.Montvydas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius