-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš kelionę – dar vienas Sashos Son(g) pasirodymas (nuotraukos)

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį centriniuose Maskvos parodų rūmuose vyko tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso uždarymo vakarėlis. Čia trumpą pasirodymą surengė ir Lietuvos atstovas.
Sashos Son(g) pasirodymas vakarėlyje
Sashos Son(g) pasirodymas vakarėlyje / Kęsto Juškos / 15min nuotr.

Nors dauguma „Eurovizijos“ dalyvių ir pasididžiavo apsilankyti paskutiniame „Eurovizijos“ vakarėlyje, Sasha Son(g) vis dėl to pasilinksminti atvyko. Lietuvos atstovas sudainavęs dvi dainas sulaukė nemažai dėmėsio, tačiau iš vakarėlio žaibiškai dingo.

Po šiek tiek laiko dainininkas ir vėl grįžo į vakarėlį su savo komanda ir linksminosi iki galo. Kompanija buvo puikiai nusiteikusi: šoko, bendravo su norėjusiais susipažinti gerbėjais, fotografavosi. Prie šokančio Sashos Son(g) ėjo daugybė žmonių, prašydami nusifotografuoti drauge, gyrė jo pasirodymą. „Viskas super, džiaugiuosi“, – teištarė dainininkas.

Vakarėlio metu Maskvos parodų rūmai buvo sausakimši. Bene labiausiai siautėjo norvegų delegacijos atstovai. „Eurovizijos“ pabaigtuvių proga svečiai buvo vaišinami „mochito“ bei alkoholyje keptomis braškėmis ir ledais. Tiesa, „mochito“, kuriais vaišino vakarėlio organizatoriai, būtų galima pavadinti maskvietiškai, mat barmenai ant žaliųjų citrinų vaisių, melisų lapelių ir ledukų negailėdami pylė gryną degtinę.

Sasha Son(g) su kompanija linksminosi praktiškai iki vakarėlio pabaigos. Grįžęs į viešbutį ilsėsis ir krausis lagaminus. Sekmadienio vakarą atlikėjas su komanda traukiniu išriedės iš Maskvos. Pirmadienį 8-ą valandą ryto gerbėjai Vilniuje galės pasitikti ir paspausti ranką Lietuvai atstovavusiam dainininkui, paprašyti autografo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius