-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai iš Diuseldorfo: Evelina Sašenko skaudančiais žandikauliais mokėsi ukrainietišką dainą

Po dviejų poilsio dienų penktadienį Evelina Sašenko vėl turėjo apsivilkti sceninę suknelę ir lipti į sceną dar kartą repetuoti savo dainą per prasidėjusias generalines „Eurovizijos“ finalo repeticijas.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienį Lietuvos atstovė pasirodys ketvirta po lyriškos Danijos grupės „A Friend In London“ dainos ir prieš dramatišką Vengrijos atstovės Kati Wolf kūrinį.

Po tradiciškai sėkmingai praėjusios repeticijos persirengusi patogesniais drabužiais E.Sašenko pasirodė spaudos centre, kur jos interviu laukė Lenkijos ir Ukrainos televizijos žurnalistai. Dainininkė prieš kameras plačiai šypsojosi ir kantriai atsakinėjo į jau besikartojančius klausimus.

Ukrainos žurnalistė domėjosi, ar iš tiesų Evelinos senelis yra kilęs iš Ukrainos.

„Taip, mano senelis iš Ukrainos, jo žmona – mano močiutė – lenkė, o aš gyvenu Lietuvoje – bet dėl to man – tik geriau“, – šypsodamasi tikino Evelina, prisipažinusi, kad dar niekada nebuvo Ukrainoje, bet planuoja ten nuvažiuoti.

Televizijos žurnalistė nepaleido Evelinos ir pasiūlė jai paimprovizuoti – kartu padainuoti ukrainiečių liaudies dainą. Lietuvos atstovė sutiko su avantiūra, nors visai nemoka šios kalbos.

Po atiduotos duoklės užsienio žurnalistams, E.Sašenko 15min.lt atliko mažytę išpažintį.

„Nuo šypsojimosi visiems man jau skauda žandikaulius. Bet nieko – rytoj jau paskutinė diena ir galėsiu pailsėti“, – nuramino save dainininkė ir dar kartą nusišypsojo.

VIDEO: Evelina Sašenko dainuoja su Ukrainos žurnaliste

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius