-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkime: Rusijos atstovas „Eurovizijoje“

Septintu numeriu pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodys rusų atlikėjas Aleksejus Vorobjovas, atliksiantis dainą „Get you“.
Rusijai „Eurovizijoje“ atstovaus Aleksejus Vorobjovas
Rusijai „Eurovizijoje“ atstovaus Aleksejus Vorobjovas. / eurovision.tv

Šis dainininkas – kylanti Rusijos žvaigždė. Vaikinas stebina žiūrovus ne tik savo muzikiniais pasirodymais, bet ir gebėjimu vaidinti, turima charizma. Šiuo metu A.Vorobjovas ruošiasi pasirašyti kontraktą su pasaulyje žymiu muzikos prodiuseriu RedOne, kūrusiu dainas tokioms superžvaigždėms kaip Lady Gaga, Enrique Iglesias, Usher ir Jennifer Lopez.

Itin vargingoje šeimoje gimęs atlikėjas, nuo mažumės dėl įvairių aplinkybių priverstas dirbti, savo talentu muzikai stebino jau vaikystėje. A.Vorobjovas nėra patyręs pralaimėjimo – iki šiol jis pergalę iškovojo visuose šokio ir muzikos konkursuose, kuriuose tik sumanydavo dalyvauti.

Būdamas septyniolikos dainininkas pasirodė Rusijos projekte „X-factor“, kuriame užėmė pirmąją vietą. Vėliau jis laimėjo ir Rusijos muzikinio televizijos kanalo MTV nominaciją „Metų proveržis“.

Sulaukęs 23 metų atlikėjas jau yra nusifilmavęs keturiolikoje rusiškų filmų bei sukūręs net vienuolika garso takelių. 2007-aisiais A.Vorobjovas tapo Jungtinių Tautų geros valios ambasadoriumi ir šiuo metu kovoja prieš AIDS.

Pradėjęs bendravimą su muzikos prodiuseriu RedOne, A.Vorobjovas ruošiasi keisti ir sceninį pseudonimą. Alex Sparrow (Aleksas Žvirblis) – taip gerbėjams prisistatinės dainininkas. 

VIDEO: Alexej Vorobjov - Get You (Russia)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius