-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkime: Šveicarijos atstovė „Eurovizijoje“ nenori būti žvaigžde

Gegužės 10-tąją vyksiančiame pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje aštuntoji pasirodys Šveicarijos atstovė Anna Rossinelli, atliksianti dainą „In love for a while“.
Šveicarijai „Eurovizijoje“ atstovaus Anna Rossinelli
Šveicarijai „Eurovizijoje“ atstovaus Anna Rossinelli. / eurovision.tv nuotr.

Savo nuoširdumo ir jautrumo dėka ligšiol menkai žinoma atlikėja buvo tautiečių lengvai deleguota į „Euroviziją“. Stebint milijonams televizijos žiūrovų, populiariausios Europoje transliacijos metu mergina atliks romantišką akustinį pasirodymą.  

Nepaisant sėkmės nacionalinėje atrankoje, A.Rossinelli išlieka savimi ir tikina gyvenime nenorinti būti žvaigžde: „Būti žvaigžde man – svetima. Tiesiog mėgstu kurti muziką su savo grupės nariais Georg Dillier (bosistas) ir Manuel Miesel (gitaristas). Palaukime ir pažiūrėkime, kaip mums pasiseks „Eurovizijoje“.
 
Subtili ir įsimenanti Šveicarijos atstovės daina kurta šalyje žinomo muzikanto David Klein, kuriančio dainas daugeliui populiarių Šveicarijos atlikėjų. Pastebėjęs gatvėje dainuojančią A.Rossinelli jis nusprendė sukurti dainą specialiai jai. Pasak D.Klein, Šveicarija ilgą laiką neturėjo tokios talentingos atlikėjos, galinčios tapti pasaulinio garso žvaigžde. 
 
VIDEO: Anna Rossinelli - In love for a while (Switzerland)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius