-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„100 000 eurų grynais“ dalyvė įsitikinusi: mažiausiai gyventojų yra Azijoje!

Šį penktadienį, spalio 7-ąją, TV3 žaidimo „100 000 eurų grynais“ dalyvių poros ir toliau bandys įveikti netikėčiausius Marijaus Mikutavičiaus užduodamus klausimus, mėgindami laimėti išsvajotą pinigų sumą.
Marijus Mikutavičius
Marijus Mikutavičius / TV3 nuotr.

Penktadienį intelektualią ir azartišką kovą tęs 37-erių kaunietė, pradinių klasių mokytoja Vilma, ir jos draugė 35-erių Auksė. Moterys po praėjusios laidos išsaugojo net 67 500 eurų, o atsakyti teliko į penkis klausimus.

Laidos vedėjui Marijonui draugėms uždavus klausimą „Kuriame žemyne yra mažiausiai gyventojų?“, Vilma buvo įsitikinusi, jog tai – Azija. laimei, Auksė ne visai pasitikėjo savo drauge ir nusprendė pinigus padalinti ant kelių atsakymų variantų.

Po moteriško dueto į žaidimą stos vilniečiai draugai ir buvę bendradarbiai – 29-erių automobilių techninės apžiūros kontrolierius Giedrius ir 28-erių Rytis. Vyrai dar prieš žaidimą juokavo, kad arba privalo laimėti, arba žmonos išvarys juos iš namų.

Išgirdę pirmąjį klausimą, automobilių žinovai plojo rankomis – „Kurioje šalyje gaminami autobusai ‚Ikarus‘?“ Atsakymas atrodė elementarus, tačiau ar neteks Giedriui ir Ryčiui nusivilti? O gal kaip tik jie taps dar vienais žaidimo laimėtojais?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius