-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

14 šeimų nuo kito šeštadienio pasirodys „Šeimų dainose“!

Šį šeštadienį 18.10 val. išrinkusi muzikaliausią Lietuvos miestą ir atsisveikinusi su „Chorų karais“, TV3 televizija ruošia naują staigmeną – spalvingus šeimų pasirodymus „Šeimų dainose“. Iš viso naujam iššūkiui nuo balandžio 3-ios ruošiasi net 14 šeimynų iš visos Lietuvos.
Atrankos akimirka
Atrankos akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pirmos dvi laidos bus ne tik šeimynų prisistatymas, muzikiniai pasirodymai, bet ir kova dėl išlikimo. Iš viso pirmoje laidoje pasirodys penkios šeimos. Viena iš jų po komisijos ir žiūrovų balsavimo paliks projektą. Antroje laidoje pasirodys kiti penki šeimų ansambliai, kurie taip pat laidos pabaigoje sulaukę rezultatų turės atsisveikinti su viena šeima. Iškritusius muzikantus ir dainininkus naujose laidose pakeis kiti dalyviai. Iš viso per projektą TV3 žiūrovai susipažins su keturiolika „Šeimų dainose“ dalyvaujančių šeimynų. Kiekviena laida šeimoms taps lemtinga, todėl pasirodymus jie turės atlikti be priekaištų, kad įtiktų komisijai ir naujos laidos gerbėjams. Visų dalyvių tikslas – iškovoti dainingiausios šalies šeimos vardą“, – šou taisykles aiškina naujos TV3 laidos „Šeimų dainos“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Projekte dalyvaus jau žinoma romų šeimyna – ansamblis „Sare Roma“, kurios nariai visi susiję giminystės ryšiais. Taip pat dėl muzikinio šou laimėjimo kovos mišri šeimyna – septynerius metus Lietuvoje gyvenantis turkas Bahri Solmaz su žmona lietuvaite ir dviem savo penkių bei ketverių metų mažyliais. Net dvi „Šeimų dainų“ dalyvės yra iš „Chorų karų“, kurios savo artimuosius pakvietė prisijungti prie naujo muzikinio šou atlikėjų. Šeduikių šeimą į projektą atviliojo vienuolikos metų Ugnė, kuri jau turi patirties scenoje ir yra dalyvavusi „Laumės juostoje“, jos tėvelis Algis Šeduikis profesionaliai groja saksofonu, o mama Inga pati kuria muziką ir rašo dainoms žodžius. Iš Kelmės rajono Junkilų kaimo atvyksta gausi Adomaičių šeimyna – vyriausiam jos nariui 59 metai, o jauniausiam vos penkeri. Kita drąsi projekto šeima – Norvilai. Visi menininkai yra baigę Lietuvos muzikos akademiją ir net bando prisišaukti į savo komandą giminaitį, kuris šiuo metu dirigentu dirba Zalcburge.

„Tiek daug gražių, drąsių, muzikalių ir šviesių šeimų vienoje studijoje dar nebuvo. Nuo jaunų iki senų, nuo jau žiūrovams pažįstamų veidų iki scenos naujokų. Visus net ir aprašyti sunku, kokie spalvingi ir įdomūs naujojo šou dalyviai. Viena didžiausių įdomybių – netikėtas brolių Šivickų pasirodymas. Tai šaunūs vaikinai, kurių atliekama muzika turėtų nustebinti TV3 žiūrovus“, – sako Neringa.

Naujas muzikinis šou „Šeimų dainos“ – nuo balandžio 3 dienos 19.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius