-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min skaitytojai lems, kas nugalės Moniqué ir J.Jaručio dvikovoje: stebėkite ir balsuokite 15min „Facebook“ paskyroje

Jau šiandien 21.00 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks didžiausia šių metų muzikinė dvikova, kurioje susigrums vieni garsiausių muzikos vardų – Monique ir Justinas Jarutis. Kaip ji baigsis, galite lemti ir jūs, balsuodami gyvai naujienų portalo 15min „Facebook“ paskyroje!
PS-soundclash[4]
„Red Bull SoundClash“ muzikinę dvikovą stebėkite 15min FB paskyroje

„Red Bull SoundClash“ muzikinę dvikovą galima stebėti internetu įsigijus bilietus, taip pat nemokamai per LNK televiziją ir naujienų portalo 15min Facebook platformoje.

Kaip rengiasi šio vakaro dvikovai, abu atlikėjai atskleidė specialioje 15min transliacijoje. Moniqué, malšindama jaudulį, lanko bokso treniruotes, o Justinas sako visą nerimą paliekąs baseine. O jeigu rimtai, prisipažįsta atlikėjas, didžiausias iššūkis buvo išmokti Monique dainų tekstus dvikovos daliai, kurioje atlikėjai turės pristatyti vienas kito kūrinius. „O taip, mano didžiausia baimė visada būna pamiršti pačios savo žodžius“, – pritaria jam Moniqué.

Luko Griciaus nuotr./Monique
Luko Griciaus nuotr./Monique

Abu atlikėjai sutiko atskleisti, kaip ruošiasi šio vakaro pasirodymui ir 15min skaitytojams pravėrė savo studijų duris. Moniqué dvikovai ruošia garsus choreografas Šarūnas Kirdeikis ir žinomas kompozitorius, prodiuseris Vytautas Bikus. Savo komandos profesionalumu neabejoja ir Justinas Jarutis.

Interviu su Moniqué rengiantis koncertui galite pamatyti čia:

VIDEO: „Red Bull SoundClash“ dalyvaujanti Monique pravėrė studijos duris: „Laukia neeilinė kova“

Moniqué ir Justinas Jarutis susirungs keturiuose raunduose. Dvikova prasidės abiejų atlikėjų apšilimu. Vėliau abu dainininkai kovos „Perdainavimo“, „Perėmimo“, „Susirėmimo“ ir „Kviestinio svečio“ raunduose.

Luko Griciaus nuotr./Justinas Jarutis
Luko Griciaus nuotr./Justinas Jarutis

„Perdainavimo“ raunde kiekvienas dainininkas pristatys vieno ir to paties populiaraus hito versiją. „Perėmimo“ raunde sužinosime, kaip gerai atlikėjams seksis dainuoti vienas kito kūrinius. Raunde „Susirėmimas“ žinomos atlikėjų dainos nuskambės naujame muzikos žanre, pavyzdžiui country, reggae ar electro. Finaliniame „Kviestinio svečio“ raunde abu atlikėjai į sceną žengs su kviestinėmis žvaigždėmis.

Abu atlikėjai šventai tiki kiekvienas savo pergale. O kas laimės iš tikrųjų, sužinosime jau šį vakarą – lemti galite ir jūs!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius