-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2010-ųjų jausmų audros Lietuvos garsenybių gyvenime

Kaip ir kasmet, 2010-aisiais netrūko ryškių įvykių – privertusių tautą klegėti „Kaip ji taip galėjo?“, „Jis visai neteko gėdos“, „Kokia laimė, kad jie kartu!“. Palydėdami 2010-uosius ir linkėdami gražių žiemos švenčių, pateikiame visą asorti – skandalų, skyrybų, naujų atradimų ir pagausėjusių šeimų.
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Netrūko ir akibrokštų, pavyzdžiui Inga Jankauskaitė, akylai saugojusi privatumą ne tik papuošė ranką sužadėtuvių žiedu, bet ir ištekėjo ir net laukiasi dvynukų! O kiek dar dailių nuotakų ir jaunikių šiemet žengė prie altoriaus Aleksandras Pogrebnojus, Šorena Janiašvili ir Audrius Bružas, Andrius Rimiškis, Arvydas Macijauskas, Žydrūnas Savickas...

Lietuvos garsenybės į svečius nesibodėjo pasikviesti gandrų. Šeimos pagausėjimo susilaukė Goda ir Rolandas Alijevai, Manto Kalniečio, Diawarų ir Šapauskų šeimos, dukrą atėjus į pasaulį pasveikino ir Šarūnas Jasikevičius su mylimąja Anna Douka. Tačiau, kaip žinia, svetimas džiaugsmas džiugina, o kalbos sukasi apie skandalus.

Sugebėjo nustebinti

2010-aisiais į nepatogias situacijas tyčia ir netyčia pateko įvairaus plauko garsenybės.

Tomo Urbelionio/BFL nuotr./Donatas Montvydas
Donatas Montvydas

Donatas Montvydas pašalintas iš „Eurovizijos“. Dainininkas D.Montvydas buvo pašalintas iš šiųmečio Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos konkurso, mat jo siūloma daina „Running Fast“ pažeidė EBU patvirtintą konkurso taisyklių punktą, skelbiantį, jog kūrinys negali būti viešai skambėjęs iki 2009 m. spalio 1 d. Kurį laiką neprisiminęs, kad anksčiau jau yra atlikęs dainą viename festivalių, vėliau D.Montvydas sakė besigailintis incidento.

Irma Jurgelevičiūtė galimai apsivogė. O kiek triukšmo kilo! Televizijos laidos, dienraščiai ir visi kas galėjo „nuskalbė“ dainininkę. Jau seniai Lietuvos žemelė matė tokį skandalą – kad žinoma atlikėja net mintį prisileistų savintis kolegų asmeninius daiktus ir pinigus. Projekte „Šok su manimi“ dalyvavusi I.Jurgelevičiūtė įtariama gviešusis kitų šokėjų kelnaičių, kosmetikos ir net grynųjų. Naktis areštinėje, ašaros, vieša drama – šiam įvykiui užteko visų skandalui būdingų atributų.

Žurnalo "Žmonės" viršelis/Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė

„Studentės“ – seserys Ineta ir Irūna Puzaraitės – apsinuogino. Kai 20-metė nusifotografuoja vyrams skirto žurnalo viršeliui, daugelis neslepia nuostabos. Ypač, jei ši mergina anksčiau dainavo išties gan jauną auditoriją turinčioje grupėje „Mokinukės“. „Tai – viena iš sudedamųjų mano darbo dalių, – fotosesiją yra komentavusi Irūna. Tad ko čia stebėtis, kad po kurio laiko ir jos sesuo Ineta nusimetė visus drabužius prieš kito žurnalo fotografo objektyvą. Oi anksti merginos nusirengė. Kas bus, kai sulauksite 30-ies?

Asmik Grigorian buvo sulaikyta Rygoje. „Už pasipriešinimą policijai apsvaigusi A.Grigorian sulaikyta Rygoje“ – tokios antraštės sukėlė tikrą furorą. Ką jau kalbėti apie tai, kad areštinėje garsi operos solistė dainavo ir dar keikė pareigūnus. Žibalo į ugnį papylė ir internete pasirodžiusi filmuota medžiaga iš areštinės. Tad po šio sulaikymo latviai surengė net tarnybinį patikrinimą. Kaip pat sakė latvių režisierių Viesturą Kairišą mėginusi nuo pareigūnų ginti A.Grigorian atsipirko 70 latų (340 Lt) bauda už chuliganišką elgesį, bet kalbos apie jos „solo partiją“ Rygos areštinėje skambės dar ilgai.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Inga Valinskienė
Inga Valinskienė

Išsprūdusi apnuoginta Ingos Valinskienės krūtis. Per tiesioginę transliaciją išsprūdusi apnuoginta Seimo narės Ingos Valinskienės krūtis sukėlė tikrą sumaištį. Tarsi ne krūtis būtų išsprūdusi, o mažiausiai nutūpęs NATO naikintuvas. Su Andriumi Butkumi šokusios I.Valinskienės suknelė smuktelėjo žemyn ir netyčia apnuogino kairiąją krūtį. Bet kas buvo pražuvo, juolab ir pati moteris sakė, kad antrąsyk taip nenutiks.

Tariamas Egidijaus Dragūno ir Svetlanos Proninos konfliktas. Kai pasirodė informacijos, kad grupės SEL lyderis E.Dragūnas į kontraversiškąją advokatę S.Proniną šveitė stiklinę, visuomenė neužtruko pasipiktinti. Tiesa, pats dainininkas dievagojosi tik tapęs atpirkimo ožiu. Po to pasirodė žinių, kad S.Proninai veidą sudraskė kita moteris. Kad ir kaip ten nutiko, triukšmo daug.

Žilvinas Šilgalis. Seimo narys su karvės kostiumu? O gal persirengęs moterimi? Ne, geriau apnuoginta krūtine... Gana normalu, ypač, jei etikos sargai tik grūmoja pirštuku ir neskiria baudų.

Gausybė skyrybų

2010-ieji ne tik suvedė vienišas širdis ir padėjo atrasti naujus mylimuosius, bet ir išskyrė ne vieną porą. Šokėjai, dainininkai ir kitos garsenybės pykosi ir vaidijosi, kalbėjosi ir taikiai skyrėsi. Kurios šiųmetės skyrybos sukrėtė jus labiausiai? Galbūt kai kurioms poroms nė nebuvo lemta būti kartu?

M.P.3. nuotr./Grupė „InCulto“
„InCulto“

Grupė „InCulto“. Kartu po Europą keliavę ir per koncertus ne vieną prakaitą išliedavę grupės „InCulto“ vyrai nusprendė – metas skirtis. Ir ne dėl to, kad meilės nėra. Tiesiog jų kūdikis „InCulto“ jau gerokai paaugo, o muzikaliems „tėvams“ reikia naujų iššūkių ir projektų. „Viskas, kas gera gyvenime, turi turėti savo pabaigą“, – šypsodamasis suokė Jurgis Didžiulis. Džiugu, kad bent šios skyrybos buvo neskausmingos.

Deivydas ir Natalija Zvonkai. Prie šiųmetės besiskiriančių garsenybių lavinos prisidėjo ir viena žinomiausių Lietuvos pramogų pasaulio porų. Nors kompozitorius D.Zvonkus ir grupės „Yva“ lyderė N.Zvonkė turėjo švęsti 5 metų santuokos jubiliejų, netikėtai pasklido žinia apie jų skyrybas. Kadangi sutuoktiniai ir toliau bendravo bei neskubėjo nusimauti vestuvinių žiedų, manyta, kad tai galėtų būti viešųjų ryšių akcija. Juk N.Zvonkė laiko save šios srities eksperte. Tačiau, matyt, jausmai iš tiesų atšalo.

Gedmanto Kropio nuotr./Agnė ir Deividas Šemberai
Agnė ir Deividas Šemberai

Agnė Armoškaitė-Šemberienė ir Deividas Šemberas. Ilgai vengę kalbėti apie skyrybas renginių organizatorė ir žinomas futbolininkas neišvengė jų santykius apipynusios apkalbų ir gandų skraistės. Galiausiai dešimt metų kartu praleidę ir vaiko susilaukę Šemberai skirtis nutarė teisme, išsklaidydami sklandžiusius klaustukus. Kalbama, kad skyrybų priežastimi tapo sportininko užmegzta draugystė su buvusia Egmonto Bžesko sužadėtine Oksana Zlatkovaite. Ką gi, pasisuka gyvenimas visaip.

Irma Jurgelevičiūtė ir Rolandas Lavinskas. Bėdų su teisėsauga dėl kaltinimų vagyste sulaukusi dainininkė I.Jurgelevičiūtė šiemet išgyveno ir asmeninio gyvenimo dramą. Grįžusi į viešumą atlikėja išsiskyrė su už dvigubą žmogžudystę teistu sutuoktiniu. Už Limonu pravardžiuojamo nuteistojo I.Jurgelevičiūtė ištekėjo 2008-aisiais. Tiesa, pykčio žiežirbos tarp jų dar nerimsta – vieno kitam metami kaltinimai veikiausiai galutinai atšaldė jausmus.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Andrius Kandelis su žmona Reda
Andrius Kandelis su buvusia žmona Reda

Reda Gikytė-Kandelienė ir Andrius Kandelis. Kalbėta, kad jų santuoka tebuvo reklamos triukas. Kalbėjęs apie stiprius jausmus prieš vestuves A.Kandelis, veikiausiai netruko persigalvoti. O gal Redai užkliuvo, kad jis laiką leidžia su kitomis. Tiesa, gal ir yra šių skyrybų pliusų – sportinių šokių šokėjas nenusisekus antrajai santuokai nutarė grįžti į profesionalų sportą.

Ona Kolobovaitė ir Marius Jampolskis. Netikėtai suliepsnojusi solistės ir aktoriaus meilė neilgai trukusi baigėsi. Poros romanas į viešumą iškilo po Naujųjų metų, kai įsimylėjėliai buvo nufotografuoti kartu grįžtantys iš Egipto po romantiškų atostogų drauge. Šilti jausmai M.Jampolskį ir O.Kolobovaitę aplankė per LTV projektą „Triumfo arka“. Nors tuo metu aktorius vis dar buvo susituokęs, vėliau žurnalui „Žmonės“ jis sakė, kad toks buvo jų susitarimas su žmona Aiste. Kaip ten sako – nepasistatysi naujos laimės ant senosios griuvėsių...

zmones24.lt/Foto naujienai: Egmontas Bžeskas ir Oksana Zlatkovaitė. Jų santykiuose daugtaškis, o ne taškas
Egmontas Bžeskas ir Oksana Zlatkovaitė

Egmontas Bžeskas ir Oksana Zlatkovaitė. Neskubėjusi po skyrybų nusimauti sužadėtuvių žiedo O.Zlatkovaitė, visgi į E.Bžesko glėbį nebegrįžo. Antrąsyk per savo draugystę išsiskyrusi pora galiausiai pasuko skirtingais keliais. „Mes puikiai sutariame. Juk penkerius metus praleidome kartu!“ – sakė O.Zlatkovaitė. Tačiau, akivaizdu, jei ir bendrauja – šie du liko tik draugais.

Aistė Pilvelytė ir Vladas Motieka. Pusmetį skyrybas slėpusi A.Pilvelytė pati televizijos laidoje prabilo apie asmeniškus dalykus. Populiari atlikėja teigė norėjusi išvengti neteisingų interpretacijų. Tiesa, pati ji skyrybų priežasties neįvardijo – sakė, kad jų buvę daug. Ką gi, išties gaila, kad ši šeima iširo vos gimus dukrai.

Vienam gerai, o dviese geriau

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Mia ir Radvilas
Mia ir Radvilas

Mia ir Radvilas. Paparaciai juos užfiksavo kartu, jau netrukus jie atskleidė savo romantiškus ryšius, neilgai trukus pora puikavosi ant žurnalo „Žmonės“viršelio, kur tikino, kad sužadėtuvės tik sustiprino jų meilę. Nepraėjo nė pusmetis – ir štai viešas jų pranešimas apie skyrybas. Deja... Į metų skyrybų rinkimus jiems nelemta patekti, kaip ir nelemta leisti laiko atskirai. Pora kaip tvora. Ir joks pranešimas neužmerks aplinkinių akių...

Rūta Ščiogolevaitė ir Elvinas Dandelis. Galbūt Lietuvos žmonėms ši pora yra pakankamai paslaptinga, nes dainininkus kartu buvo galima išvysti vos keletą kartų. Tačiau juk taip norisi tikėti, kad perspektyvi karšto charakterio Lietuvos atlikėja išsigydė širdies žaizdas ir atrado savęs vertą partnerį. O dar jie ir gražiai atrodo kartu! Už sėkmingą tarptautinį bendradarbiavimą...

V. Ovadnevo nuotr./Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė

Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė. Oi, kiek kalbų turėjo atlaikyti moksleivė ir politikas, „netikėtai“ užklupti fotografų viešame renginyje... Kiek temų šios poros klausimu išvystė gabūs Lietuvos žurnalistai! Kiek žurnalų viršelių padengė jaunosios Monikos nuotraukos! Na ir kas, kad metų skirtumas didelis. Svarbu, kad šios poros meilės istorija jau užprotokoluota žiniasklaidoje ir turi didelį archyvą. Ne kiekvieniems balandėliams tenka tokia laimė...

Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus. Kaip gi be Natalijos! Nutraukusi vienus santykius, reklamos agentūrų sau nesamdanti atlikėja vėl įsimylėjusi, o jos išrinktasis neslepia planų eiti į politiką. Kur tu geriau gausi? Kas jau kas, o Zvonkė žino, kaip būti dėmesio centre, kaip pritraukti žurnalistų dėmesį ir neišnykti iš žurnalų puslapių – sėkminga reklaminė kampanija Danieliui jau garantuota. O juk senolių išmintis byloja, kad tvirčiausios poros būna tos, kurių partneriai papildo vienas kitą...

Mindaugo Vaičiulio/BFL nuotr./Vytautas Šapranauskas ir Jurijus Smoriginas
Vytautas Šapranauskas ir Jurijus Smoriginas

TV3 projektas „Šok su manimi“ ir LNK projektas „Kviečiu šokti“. Tokios darnos, visuotinio sutarimo, absoliutaus dubliavimosi ir abipusių stiprių jausmų vienas kitam galėtų pavydėti net idealios poros. Lietuvos žiūrovai tikriausiai pavargo, šeštadieniais maigydami televizorių nuotolinio valdymo pultelius ir norėdami pamatyti abu šiuos projektus. Tačiau ši pora – tiesiog neišskiriama ir suaugusi nematomais saitais. Sėkmės visiems, bandant per Kalėdas pamatyti abiejų projektų finalus tuo pačiu metu!

Vytautas Šapranauskas ir Jurijus Smoriginas. Na, ir kas, kad V.Šapranausko širdį užėmusi grupės „Yva“ narė Ieva Stasiulevičiūtė! Televizijos žiūrovai tikriausiai kur kas skaudžiau išgyvens aktoriaus ir aštrialiežuvio choreografo skyrybas eteryje – juk vien dėl jų santykių aiškinimosi peripetijų šį sezoną buvo smagu stebėti projektą „Šok su manimi“. Vycka ir Juračka – štai kur netobula, nesuidealizuota, labai gyvenimiška, besikandžiojanti, bet labai tikra pora...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius