Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

28-asis Mios gimtadienis – siaurame draugų rate su daugybe baltų balionų

Liepos 19-ąją 28-erių sulaukusi Vilija Pilibaitytė-Mia nutarė nerengti triukšmingos šventės su daugybe zujančių fotografų. Su būreliu artimiausių bičiulių atlikėja antradienio vakarą linksminosi priemiesčio viloje.
Mia ir Radvilas Bubelis
Mia / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į netoli Vilniaus esančią vilą atlikėjos sveikinti atvyko ne tik mylimasis Radvilas Bubelis, su kuriuo santykių ji vis dar neįvardija. Šampano taures į Mios sveikatą taip pat kėlė šokėjas Saulius Skambinas, Stanislavas Stavickis-Stano, Aras Vėberis, Ramūnas Rudokas, buvęs grupės „Patruliai“ narys bei buvęs policijos pareigūnas Milgedas Aleksandravičius, fotografas Rolandas Vilkauskas-Pripsas, stilistas Jurijus Levčenkovas, „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavusi dainininkė Urtė Šilagalytė su draugu ir kiti svečiai. Jų buvo apie 20. Nors iškilmės vyko ir vilos viduje, svečiai ir gimtadienio kaltininkė mieliau šiltą vakarą leido lauke.

Pati Mia šventei akį rėžiančių drabužių nesirinko ir pasipuošė juoda suknele. Į plaukus ji įsisegė prie drabužio derantį kaspiną, o manikiūrui pasirinko ryškiai rožinį nagų laką. Šventės metu į akis bene labiausiai krito balti balionai, kurių dainininkei buvo padovanota daugybė.

Mia visą gimtadienio dieną telefonu buvo nepasiekiama, tačiau jos bičiuliai prasitarė, kad šventę jai surengė R.Bubelis. Nors šventės metu jiedu už rankų susikabinę nevaikščiojo, bendravo itin šiltai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius