Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erica Didžiulis 45 metų senumo mamos suknelę saugos ateities kartoms

LNK projekto „Lietuvos balsas“ mokytoja Erica Didžiulis garsėja savo išskirtiniu stiliumi. Todėl nieko nuostabaus, kad antrojo šou etapo filmavimuose ji sulaukė itin daug komplimentų dėl vilkimos suknelės, kurią dar prieš 45 metus vilkėjo Ericos mama.
Erica Jennings
Erica Jennings / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Atrodai pritrenkiančiai“, „Kaip tau tinka ši suknelė“, „Tu tiesiog nuostabi“, – tokius ir panašius komplimentus „Muzikinių dvikovų“ metu nuolatos girdėjo Erica. Žmonės.lt jau anksčiau rašė apie šį žavų atlikėjos drabužį. Garsi moteris atskleidė daugiau detalių apie išgarsėti spėjusią suknelę.

„Nevilkėčiau šios suknios, jei ji man nepatiktų. Iš tiesų ji labai miela ir graži. Tačiau ne tas svarbiausia. Man šis suknelė turi ypatingą reikšmę, nes ji priklauso mano mamai. Tai 60-ųjų metų vintažinio stiliaus pavyzdys“, – apie suknelę, kurią jos mama vilkėjo dar 1966 metais, pasakoja pati Erica.

Paklausta, ar mama žino, kad „Muzikinių dvikovų“ filmavimams iš spintos buvo ištraukta būtent jos kadaise vilkėta suknelė, E. Didžiulis sako, jog šios naujienos neslėpė. „Žinoma, kad įspėjau mamą, kad vilkėsiu jos drabužį. Kaip ji reagavo? Labai apsidžiaugė. Mamai patiko, kad jos senas drabužis, mano vilkimas, atrodė visiškai naujai. Ji sakė, kad man suknutė puikiai tiko. Tiesą pasakius, aš tampu priklausoma nuo šios vintažinės suknelės ir noriu kuo dažniau ją vilkėti“, – šypteli Erica Didžiulis.

Dainininkė neslepia, kad kruopščiai saugos šį drabužį ateities kartoms. „Stengiuosi suknelės nesuplėšyti, neištepti. Mano svajonė yra išlaikyti šį rūbą kam nors iš savo giminės. Jei kažkam ateityje dar bus įdomu, būtinai atversiu savo drabužinės duris“, – pažada Erica.

Asmeninio archyvo nuotr. /Ericos Didžiulis mama Grainne 1966 metais
Asmeninio archyvo nuotr. /Ericos Didžiulis mama Grainne 1966 metais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius