Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

A.Kaušpėdas per krizę prarado apie 20 milijonų

Vėl į sceną grįžusios grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas sako, kad pamažu atsigauna ir jo įmonė – architektas sako, kad prarado pinigus, tačiau įgavo proto.
Algirdas Kaušpėdas
Algirdas Kaušpėdas / A.Kriščiūno nuotr.

Duodamas interviu dienraščiui „Kauno diena“ A.Kaušpėdas sakė, kad apie 90 proc. savo laiko dabar skiria architekto darbui. „Dabar sekasi, dirbame ne tik Lietuvoje, bet ir Baltarusijoje, Afrikoje. Atsigauname po sunkmečio. Padariau mainus: per krizę praradau daug pinigų, bet įgavau proto“, – dienraščiui sakė A.Kaušpėdas.

A.Kaušpėdas netgi gali suskaičiuoti, kiek pinigų jis prarado per krizę – apie 20 mln. litų. „Tačiau tai – verslo investicijos, įmonių akcijos, virtualūs pinigai“, – patikslino A.Kaušpėdas.

Architektas neslepia, kad pinigus jis gerbia, nes žino, kaip sunku juos uždirbti. Nors ir pripažįsta, kad tikram džiaugsmui daug pinigų nereikia, visgi jis sako, kad 2000 litų per mėnesį jam pragyventi neužtektų. Tačiau 5000 užtektų pilnai.

A.Kaušpėdas taip pat griežtai nesutinka su nuomone, kad nušvitimo, išminties siekiantys žmonės turėtų atsisakyti prabangos dalykų. „Kodėl išmintingas žmogus turi būti vargeta, o turtingas – kvailys? Socializmo laikų stereotipas. Išmintingam žmogui viskas ateina pakeliui ir jis gali daug ką turėti“, – sakė A.Kaušpėdas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius