-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Chošnau pažadėjo Karibuose vesti ir Ž.Vaškytę

Šį sekmadienį „Auksinė savaitės blykstė“ Lietuvos garsenybių teirausis, kuo tikėti – tradicine ar netradicine medicina. Vienos žvaigždės į pastarąją žvelgia įtartinai ar apskritai netiki, o kiti svečiai tvirtino savo kailiu įsitikinę netradicinio gydymo veiksmingumu.
Živilė Vaškytė
Živilė Vaškytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Alanas Chošnau „Auksinėje blykstėje“ pasakojo apie lemtingą gyvenime kraupią avariją, po kurios gydytojai nedalijo jokių pažadų. Jis buvo ruošiamas tam, kad galbūt niekada nevaikščios, nevaldys pusės kūno ir neturės visaverčio gyvenimo. Tačiau Alanas sugebėjo nustebinti ne tik save, bet ir visko mačiusius medikus. Jis ne tik atsigavo, bet ir vaikščioja, gyvena taip, kaip nori. Tačiau dainininkas suprato, kad taip, kaip gyveno anksčiau, nebegali. Kad turi saugotis ir nesielgti su savo kūnu bet kaip. Scenos žvaigždė metė rūkyti, atsisakė alkoholio ir mėsos, ėmė sveikai maitintis, sportuoti.

„Auksinės savaitės blykstės“ vedėja Živilė Vaškytė susižavėjo sveikuoliu dainininku. Simpatijos neslėpė ir Alanas. Žavioji vedėja sulaukė pasiūlymo keliauti su Alanu į Karibus. Atšovusi, kad jis jau vedęs ir tokie vyrai jos nedomina, Ž.Vaškytę nustebino A.Chošnau atsakymas, kad niekas neįrodė, jog jis vedęs, be to, ten, kur jo šaknys, galima turėti net keturias žmonas. Beje, kelionę į Karibus Alanas Živilei siūlo jau antrą kartą.

Kitas „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjas Kristupas Baublys tekėti nieko nekvietė, intymių pasiūlymų negavo, bet laidoje nukraujavo tikrąja šio žodžio prasme.

Buvusi gydytoja, o dabar labiau netradiciniais gydymo būdais žinoma Filomena Taunytė pasakojo apie stebuklingąsias dėles, kurias atsinešė į studiją. Kristupas, išklausęs jos teiginius apie gydomąsias medžiagas, kurias žmogui suteikia vienas seniausių Žemės gyvūnų, susigundė išbandyti dėlių galią.

Įsegusi gyvį jam į ranką, Filomena Taunytė nupasakojo, kokiomis bėdomis galėtų skųstis TV laidų vedėjas ir perspėjo, kad net ir ištraukus dėlę iš rankos odos, poveikis dar bus juntamas kelias valandas.

Kristupas Baublys po šios laidos filmavimo dar kelias valandas stabdė kraują, tekantį iš dėlės įkandimo vietos.

„Auksinė savaitės blykstė“ – su krauju, pasiūlymais tekėti ir netradicinę mediciną – sekmadienį 19.30 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius