-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Kandelis prisipažino su E.Visockaite išsiskyręs dėl smulkmenų

Žurnalistų netikusia motina iki šiol vadinta dainininkė Vilija Pilibaitytė - Mia pagaliau nutraukė tylą ir pirmą kartą „Valandoje su Rūta“ atvirai prabilo apie savo buvusį vyrą, skyrybas ir kaip tai paveikė jos sūnų.
A.Kandelis ir E.Visockaitė-Kandelis
A.Kandelis ir E.Visockaitė-Kandelis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Skyrybos

Rūtai Mikelkevičiūtei atlikėja Mia su ašaromis akyse pasakojo apie labai ankstyvas vedybas, sunkiai išgyventas skyrybas, bei sūnelį, kuris iki šiol norėtų tėtį ir mamą matyti kartu. „Mano sūnus buvo per mažas, kad visa tai atsimintų. Tačiau kad ir kokie būtų mūsų santykiai, jo tėvas, mano buvęs vyras, rūpinasi vaiku“, – atviravo dainininkė. Laidos metu žvaigždė taip pat prisipažino turinti naują širdies draugą Joną. „Dabar į santykius žiūriu labai atsargiai. Taip, turiu draugą. Jonas puikiai sutaria su mano sūnumi, žino kad jis mano draugas. Mes gyvename kartu, ir drąsiai galiu pasakyti – tai mano žmogus.“

Kitas laidos svečias – vos prieš savaitę antrą kartą vedęs šokėjas Andrius Kandelis. Laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei Andrius atvirai pasipasakojo apie tikrąsias skyrybų su buvusia žmona ir šokių partnere Egle Visockaite priežastis.

„Šiandien mūsų santuoką vertinu visai kitaip. Tuo metu buvau labai emocingas, karštakošis. Dabar mano buvusi santuoka neatrodo tokia jau bloga. O priežastys, dėl kurių išsiskyrėme, – ne tokios svarios“, – atvirumu pribloškė Andrius.

Laidoje netrūks ir daugiau atvirų išpažinčių ir aštrių pasisakymų: scenos grandas Adolfas Jarulis pasakos apie lengvai atsiduodančias moteris ir dėl to vis retėjančias santuokas, o verslininkas Vaclovas ir Henrita Kontrauskai išduos laimingos santuokos receptą. Visą tai išvysite ketvirtadeinį, pokalbių šou „Valanda su Rūta“, 19.40 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius