Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Abejingų nepaliekanti Lolita Zero surengė koncertą sostinės gėjų klube

Šeštadienį sostinės klube „Soho“ vykusiame vakarėlyje susirinkusios stiliaus ikonos ir patys tikriausi mados džentelmenai atšventė ne tik įsimylėjėlių dieną, bet ir klausėsi abejingų nepaliekančios Lolita Zero koncerto.
Vakarėlio „Soho“ klube akimirka
Vakarėlio „Soho“ klube akimirka / Audriaus Dzimidavičiaus nuotr.

Viename ryškiausių sostinės klubų šį vakarą iškilo dvi šokių aikštelės, abejingų nepaliko ir „Soho Live“ pasirodymas. Tarptautinė prezervatyvo diena švenčiama Valentino dienos išvakarėse.

Daugėjant lytiškai plintančių ligų visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje, apsaugoti save ir savo partnerius tampa vis svarbiau. Populiariausias Lietuvoje gėjų klubas „Soho“ prisijungė prie globalios kampanijos, kurią remia tarptautinis AIDS Sveikatos apsaugos fondas (AHF).

Pasaulinę prezervatyvo dieną kasmet nuo 2009 metų AHF mini patraukliais renginiais – koncertais, madų šou, flashmobais, konkursais ir gatvės pasirodymais. Renginį pradėjo profesionalūs stilistai ir kūno meno – kitaip body-art (angl.) dailininkai.

„Soho Live“ pasirodymą apšildė vieni ryškiausių projekto „X Faktorius“ dalyvių – Deividas Valma ir Algirdas Daumantas Ciūnys. Koncerto kulminacija tapo abejingų nepaliekanti Lolita Zero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius