-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris Milano mados savaitėje puošiasi moteriškais drabužiais

„Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris – tikrų tikriausia roko žvaigždė. Jis nepaiso jokių aprangos normų ir madą diktuoja pats – štai Milano mados savaitėje dainininkas netikėtais drabužių deriniais užgožė net ir podiumu žengusius modelius.
Stevenas Tyleris Milano mados savaitėje
Stevenas Tyleris Milano mados savaitėje / „Scanpix“ nuotr.

Steveno Tylerio Milano vyrų mados savaitės renginiuose nespatebėti neįmanoma – mados šventėje rokeris traukia akį savo neįprastais drabužių deriniais. Dalį aprangos atlikėjas pasiskolina iš moterų spintos – jis pripažįsta, kad labai mėgsta moteriškus drabužius ir nevengia jų nešioti, mat dauguma vyriškų drabužių jam yra per daug konservatyvūs.

Gegužę Vilniuje koncertavęs atlikėjas taip pat neslėpė, kad per „Aerosmith“ gastroles ar laisvalaikiu dažnai vilki didesnių dydžių moteriškus marškinius ir nesibodi apsirengti moteriškomis kelnėmis.

Į „Emporio Armani“ kolekcijos pristatymą rokeris atėjo vilkėdamas apačioje platėjančius plėšytus džinsus ir juodą odinį švarkelį, o Roberto Cavalli kolekcijos pristatyme dalyvavo vilkėdamas gyvatės odos raštais margintomis kelnėmis ir marškiniais bei sidabriniu švarkeliu.

„Dievinu Roberto Cavalli, ypač jo drabužius su gyvūnų raštais, – „People“ cituoja Steveną Tylerį. – Jie atitinka rokenrolo, kurį groju ant scenos, dvasią.“

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Stevenas Tyleris ir Joe Perry su dizaineriu Roberto Cavalli
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Stevenas Tyleris ir Joe Perry su dizaineriu Roberto Cavalli

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius