-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė: „Viskas prasideda tada, kai atrodo, kad viskas baigta“

Vilniaus dailės akademijos studentė. Kaklą apsivijęs pilkas šalikas, paprasti džinsiukai ir dažais išteptas sportinis bluzonas. Ant nosies akiniai – Agnės Jagelavičiūtės (29 m.) gatvėje nė už ką nepažintum.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Žurnalo „Žmonės“ nuotr.

„Ir gerai...“ – nusišypsojusi klesteli ant kėdės. Pavakarės prietemoje išsilieja monologas. Apie atradimus ir praradimus, apie deginantį meilės skonį, apie tai, ką siūlo gyvenimas ir ko nereikėtų praleisti pro akis.

Viešai atsiversti į meną trisdešimties yra didžiulė prabanga. Girdi sarkazmą mano balse? Klausi kodėl? Taigi klikai, „šušarai“, kurioje gyvename, visiškai neįdomu knaisiotis žmoguje. Jie nusipiešia įvaizdį, o paskui jį eskaluoja. Puikiai suprantu, kodėl tai daro, gal todėl ir neniekinu.

Juk viskas paprasta: jei vaikštai į Nacionalinę filharmoniją, tai tik dėl gražuolio dirigento. Jei eini į spektaklį, tai tik dėl to, kad nori miegoti su režisieriumi. Argi gali būti kitų priežasčių?!

„Tu tikrai kažkur mokeisi? Tikrai piešei? Domėjaisi menu?“ – manęs klausia. Ką sakyti? Kad taip buvo visada? Kad gal ir į režisierių dėmesį atkreipi, nes artima, kuo jis gyvena?

Vienas iš itin retų pastarojo meto Agnės Jagelavičiūtės interviu ir kaip visuomet fantastiškos nuotraukos – šios savaitės žurnale „Žmonės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius