-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškiaregės Vandos Darjinos pranašystės (papildyta birželio 25 d.)

Į mus vėl kreipėsi aiškiarege save vadinanti klaipėdietė V. Darjina (63) norėdama išpranašauti ateitį mūsų šalies garsenybėms. Kadangi moteris nevynioja žodžių į vatą, prašome į visas prognozes žvelgti su lengva ironija, ypač jei nesate linkę tikėti pranašystėmis. Nors Vanda tvirtina, kad, pažvelgus į žmogaus akis, galima nesunkiai numatyti jo ateitį.
Vanda Darjina
Vanda Darjina. / Ievos Korsakaitės nuotr.
G. Skaraitienės nuotr./Aida Žiliūtė
G. Skaraitienės nuotr./Aida Žiliūtė

Aida Žiliūtė (31)
Visos mes, moterys, bjaurybės

Šita moteriškė, kaip matau, turi daug skolų. Anksčiau ar vėliau jai pavyks jas grąžinti, tačiau šiuo metu ji sėdi gilioje duobėje. Nėra kur dingti, juk neis banko plėšti, tad tiems, kuriems ji skolinga, teks palaukti. Aida yra apgavusi ne vieną žmogų, bet nereikia šios moters teisti, nes, kaip dainuojama vienoje dainoje, „vsie my baby stiervy“ (iš rusų kalbos –  „visos mes, moterys, bjaurybės“).

Tapusi vienos moters „bičiule“, Aida puikiai prasigyvens. Nesakau, kad tą moterį apgaus, tiesiog su jos pagalba pavyks praturtėti. Aida visuomet gyvens Lietuvoje, tačiau greičiausiai jai teks dažnai važinėti, nes jos vyras bus užsienietis. Moteris susilauks dviejų vaikų.

Viganto Ovadnevo nuotr./Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Viganto Ovadnevo nuotr./Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė

Andrius Šedžius (35) ir Monika Kvietkutė (19)
Ji savo vyro ims nebekęsti

Žiūriu į šitos merginos akis ir matau – ji barakuda. Monika su Andriumi gyvena tik dėl pinigų. Pora gali susituokti jau šių metų pabaigoje arba kitų metų gegužės mėnesį, kai Monika pasijus besilaukianti. Jiems gims berniukas.

Prognozuoju, kad santuokoje Andrius ir Monika išgyvens penkerius metus, o vėliau mergina susiras kitą turtingą vyrą – gerokai jaunesnį už dabartinį, kuriam pagimdys dukrą ir sūnų. Studentaudama Monika taip pat nevengs tyliai nusukti į šoną, juk yra dar neišsilaksčiusi mergina. Sakyčiau, ir dabar Monika savo išrinktojo nemyli, tačiau vėliau ims net nebekęsti, po vestuvių jie darniai sugebės išgyventi vos porą metų.

Andrius labai sielvartaus dėl Monikos išdavystės, bet vėliau ir pats atras savo laimę. Su jauna simpatiška mergina vyras susituoks ir susilauks sūnaus bei dukrelės.

Viganto Ovadnevo nuotr./Kristina Ivanova
Viganto Ovadnevo nuotr./Kristina Ivanova

Kristina Ivanova (23)
Beprotiškai įsimylėjusi vedusį vyrą

Kristina – labai mielas, šiltas, geras žmogus. Jau trečią kartą gyvenime yra beprotiškai įsimylėjusi. Meilė abipusė, bet jos išrinktasis yra vis dar vedęs, tačiau tarp jo ir sutuoktinės jau senokai nėra seksualinių ryšių.

Anksčiau ar vėliau ši mergina išsikovos, kad jos mylimasis nutrauktų santuoką. Kol kas dėl tokios nepalankios situacijos Kristina labai sielvartauja, slepia šią draugystę nuo aplinkinių, tačiau galiausiai jie susituoks. Jiedu bus labai laimingi, vyras Kristiną tiesiog nešios ant rankų. Porai gims dukra, vėliau sūnus.

Pramogų pasaulyje Kristina suksis dar septynerius metus, paskui sukurs verslą ir bus labai sėkminga verslininkė.

Indrė Burlinskaitė (24)
Pavadinčiau ją
nebrendyla

Šita mergina man nepatinka, visiškai tuščios akys, nedaug protelio, aš ją pavadinčiau vienu žodžiu – nebrendyla. Ji per daug savimi pasitikinti, vaikšto užrietusi nosį, tačiau galiausiai išaugs iš tokių mandrysčių. Savo būsimą vyrą sutiks tik po ketverių metų, jei neklystu, jis bus architektas, pora susilauks dukros ir sūnaus.

O dabar ji blaškosi tarp vyrų siekdama iš jų gauti kuo daugiau naudos, stengdamasi praturtėti. Indrė labai stengiasi įsitvirtinti pramogų pasaulyje ir galiausiai, kai suras tinkamą prodiuserį, jai tai pavyks.

Merūnas (28) ir Erika (22) Vitulskiai
Jis – muzikantas, ji – komersantė

Labai šauni pora. Jiedu panašūs vienas į kitą lyg brolis ir sesuo, todėl kartu gyvens ilgai ir laimingai, susilauks dviejų dukrų, o galiausiai ir sūnaus. Merūno laukia puiki karjera užsienyje, o Erika taps perspektyvia komersante. Matau, kad ji užsiims verslu, susijusiu su maisto gamyba ar prekyba, ir netgi prognozuoju, jog taps labai krūta verslininke.

Egmontas Bžeskas (37) ir Reda Kandelienė (29)
Tarp jų – gašli meilė

Ši pora vienas kitą labai įsimylėję, tarp jų – gašlios meilės ryšys. Galiu patvirtinti, kad jiedu vienas kitam skirti žmonės. Tikėtina, kad pora susituoks kitais metais, o Reda pagimdys mergytę – tikrą Egmonto kopiją. E. Bžeskas bus labai atsakingas šeimos vyras, nes beprotiškai mylės dukrelę.

Pora gyvens labai prabangiai, turės nemažai nekilnojamojo turto užsienyje, abu plėtos bendrus verslus. Egmontas labai išmintingas vyras, bet ir Reda nepėsčia – puikiai žino, kaip uždirbti pinigus.

Irma Jurgelevičiūtė (38)
Už grotų nepateks

Irma labai ligota moteris. Labai nelaiminga. Jai ypač nesiseka su vyrais. Šiuo metu ji turi simpatišką vyrą, kuris ją myli, gerbia, tačiau Irma jam šiltų jausmų nejaučia, todėl niekada nesutiks dar kartą ištekėti.
Jos dar laukia keli teismo procesai, bet už grotų ši moteris nepateks. Kitais metais lyg ir suklestės Irmos verslas, tačiau ramybės jos gyvenime niekada nebus.

Mia (27) ir Radvilas Bubelis (36)
Jie niekada neišsiskirs

Galbūt jie garsiai ir sako, kad išsiskyrė, tačiau visada gyveno ir gyvens kartu. Šios poros skyrybų nebus niekada. Radvilas blaškosi: kartais jam reikia Mios, kartais kitų moterų, tačiau galiausiai vis tiek abu supras, kad vienas be kito gyventi negali. Kitais metais Mia turėtų pagimdyti rudakį sūnų ir atšokti vestuves. Šventė bus labai prabangi. Kaip jiems seksis sugyventi? Tai tikrai nebus namai be dūmų, bet pora niekada neišsiskirs.

Nors Mios charakteris bjaurus – ji tikra stačiokė, karštakošė, turi nuostabų balsą. Jeigu laukdamasi vaikelio pasiryš mesti rūkyti, jos muzikiniai gebėjimai dar labiau išryškės.

Gabrielė Martirosianaitė (20) ir Ramūnas Berkmanas (25)
Jis – tikras vyras, ji – švelni katytė

Ramūnas labai stipriai įsimylėjęs Gabrielę, o ji vis dar dvejoja... Tačiau gana greitai ji supras, kad tai ir yra jai skirtas žmogus. Ir netgi šiemet ar kitąmet matau jųdviejų vestuves. Matau, kad kitais metais porai gims sūnus, o dar po šešerių metų – dukrytė.

Tai bus labai darni šeima. Apie Ramūną galiu atsiliepti tik gerais žodžiais – jis tikras vyras. O Gabrielė – labai moteriška, švelni, miela katytė, pasižyminti puikiomis manieromis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius