Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aktorės Aldonos Bendoriūtės virsmas: iš engiamos žmonos į elegantišką verslininkę

Pirmadienį, vasario 3 dieną, TV3 gerbėjai ir vėl pasiners į jausmingo ir dramatiško serialo „Pamiršk mane“ herojų gyvenimą. Smurtas namų aplinkoje, patyčios mokykloje ir meilė – tokios temos bus gvildenamos antrame serialo sezone.
Aldona Bendoriūtė
Aldona Bendoriūtė / TV3 nuotr.
Temos: 2 Virsmas TV3

Pagrindinės herojės vaidmenį atliekanti Aldona Bendoriūtė šį sezoną išsivadavusi iš smurtaujančio vyro gniaužtų išmėgins jėgas verslo srityje. Kokiame versle ji ieškos savęs? Prodiuserių kompanijos „Videometra“ kuriamo serialo aktorė tikino, kad šį sezoną jos vaidmuo bus kur kas labiau intriguojantis.

„Aš dar ir dabar ne visai žinau, kas laukia mano personažo, – intrigavo aktorė. – Erikas Kundreckas rašydamas scenarijų piešia Rūtos personažą vienaip, o aš jį kuriu taip, kaip atrodo man. Rūta – jausminga, romantiška, moteriška ir motiniška būtybė − šį sezoną sužibės visai kitomis spalvomis.“

Antrajame sezone TV3 žiūrovų laukia ne vienas netikėtas istorijos vingis. „Pamiršk mane“ serialas nukels žiūrovus į įvykius po penkerių metų, tad ne vienas personažas bus gerokai pasikeitęs, jų gyvenimai kryps nauja, intriguojančia vaga. 

„Atrodo, kad mano herojė turės ir meilės nuotykių, ir ne vieną mylimąjį“, –pasakoja A. Bendoriūtė. Žiūrovai nuo pat pirmos serijos pajus ne tik artėjančių vestuvių nuotaikas, bet ir stebės viską griaunančias intrigas. Rūtai pasiryžus savo gyvenimą susieti su pulkininku leitenantu Vytautu (akt. Juozas Gaižauskas), vestuvės bus nutrauktos. Kas išdrįs įsimylėjėliams stoti skersai kelio?

J. Gaižauskas – ne vienintelis naujas serialo veikėjas. Prie gausios ir darnios „Pamiršk mane“ šeimos prisijungė ir aktorė, Kauno muzikinio teatro aktorė Viktorija Streiča. Ji atliks intrigas rezgančios apgavikės, nekilnojamojo turto agentės Mambos Sitoros vaidmenį. Paklausta, kaip apibūdintų savo personažą, V. Streiča atsakė konkrečiai: „Aš būsiu blogas žmogus.“

Kaip penkeri metai pakeitė kitus personažus? Kokias problemas išgyvena keturi Rūtos vaikai? Kokie gyvenimiški iššūkiai laukia buvusio žymaus TV laidų vedėjo Danielio (akt. Andrius Bialobžeskis)? Atsakymai – jau nuo vasario 3 dienos pirmadieniais−ketvirtadieniais 19.30 val. per žiūrimiausią televiziją TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius