Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aktorius Audrius Bružas kavinėje prarado kompiuterį su svarbia informacija

Pirmadienio vakarą populiarioje sostinės kavinėje praleidęs aktorius Audrius Bružas namo grįžo tuščiomis – vakaro metu jis pasigedo savo kuprinės, kurioje buvo kompiuteris su aktoriui svarbia medžiaga. Tikėdamasis susigrąžinti prarastus daiktus aktorius kreipėsi į draugus ir gerbėjus, tačiau bent kol kas jo paieškos – bergždžios.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / „Utenos alaus“ nuotr.

„Sveiki, vakar vakare „Soul Box” kavinėje dingo kuprinė, kurioje buvo kompiuteris, o jame – daug darbinės informacijos. Jei radote ar matėte, praneškite bruzas@kitaskampas.lt”, – tokią žinutę internete išplatino A.Bružas. 

Žmonės.lt menininkas sakė, kad kompiuterį jis naudojo darbo reikalais, tad jame sugulusi medžiaga jam – išties svarbi.  „Tai buvo darbinis kompiuteris. Jame yra daug nuotraukų iš teatro, vaizdo medžiagos. Nieko per daug ypatinga, tačiau kai kurių tų dalykų niekur kitur nebėra“, – apgailestavo aktorius. 

„Vakarojome džiazo muzikos renginyje, kai vakaro metu apsidairiau ir supratau, kad nebeturiu kuprinės. Nesinori kažko kaltinti ir sakyti, kad pavogė – norisi tikėti, kad kažkas netyčia, per klaidą pasiėmė nesavo daiktą“, – pasakojo A.Bružas.

Kuprinėje, anot jo, nieko kita kaip tik kompiuteris ir nebuvo: dokumentus ir kredito korteles aktorius laikė piniginėje, o šią – prie savęs. 

A.Bružas užčiuopia kuprinės dingimo detektyvo atomazgą: „Tą vakarą kavinėje rasta kita kuprinė, kurią kažkas paliko. Norisi tikėti, kad tas kažkas netyčia išsinešė manąją – visai panašios jos gal pasirodė. Taigi norisi tą kažką surasti ir susikeisti, jei iš tiesų taip yra.“

Kuprinę su kompiuteriu radusius ar mačiusius A.Bružas kviečia kreiptis į jį elektorininiu paštu bruzas@kitaskampas.lt. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius