Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus per savo gimtadienį jau trečius metus iš eilės nepamiršta Vilniaus benamių

Pirmadienį, sausio 20 dieną, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus švenčia 46-ąjį gimtadienį. Jau trečius metus iš eilės A.Pogrebnojus tęsia socialinę akciją ir šaltą žiemą benamiams ketina padovanoti 50 vilnonių kojinių porų.
Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Savo socialinio tinklo paskyroje dizaineris pasidalijo nuotrauka, kurioje į dėžę yra sudėtos kojinių poros, o po ja parašė: „Nepriklausomai nuo visų aplinkybių: dėžutė supakuota ir gimtadienio proga 50 porų šiltų vilnonių kojinių šiandien keliauja žmonėms, kuriems blogiau negu man – į Vilniaus nakvynės namus. Akcija vykdoma jau 3 kartą.“

Asmeninio albumo nuotr./Vilnonės kojinės benamiams
Asmeninio albumo nuotr./Vilnonės kojinės benamiams

2012 metais pirmą kartą akciją surengęs Aleksandras tikino manąs, kad benamiams labiausiai trūksta šilumos ir maisto, todėl jo pasirinkimas ir yra toks... ūkiškas. „Ko tiems žmonėms labiausiai trūksta? Valgyti ir šilumos. O daugiau aš padėti nieko negaliu, nes kitais dalykais turi rūpintis valstybė“, – tikino dizaineris.

„Tokias akcijas galima padaryti ir vienam. Aš nemėgstu būti visokiose kampanijose, o „Išsipildymo akcija“ bei panašūs dalykai, kurie iš tikrųjų geri, man kvepia komercija. Galima gi ir vienam daryt. Jei kiekvienas mūsų ką nors padarytų, tai, matyt, problemų iš viso neliktų. Nieko ypatingo, aišku, bet jei kelioms valandoms visiems geriau nuo to pasidarys, tai tuomet viskas gerai“, – kalbėjo A.Pogrebnojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius