-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant „Lietuvos garbės 2017“ raudonojo kilimo – elegantiški svečiai

Šeštadienio vakarą Vilniuje, Lietuvos nacionaliniame dramos teatre, surengta iškilminga apdovanojimų ceremonija „Lietuvos garbė 2017“, kurios metu įvertinti gerais darbais per pastaruosius metus pasižymėję šalies gyventojai. Apdovanojimų liudininkais tapo būrys garsių renginyje pasirodžiusių svečių.
Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Agnė Bilotaitė, Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė, Vaida Skaisgirė
Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Agnė Bilotaitė, Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė, Vaida Skaisgirė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apdovanojimų ceremonija „Lietuvos garbė 2017“ surengta šeštadienio vakarą. Toks apdovanojimų vakaras, kurio metu apdovanoti paprasti žmonės, kurie savo kilniais darbais daro Lietuvą gražesnę ir geresnę, šalyje surengti jau dvyliktą kartą.

Tradiciškai, „Lietuvos garbės“ apdovanojimų statulėlės laureatams įteiktos Kovo 11-ąją. Šįmet pagerbti šeši gerais darbais sužibėję Lietuvos gyventojai.

Apdovanojimų liudininkais tapo ne tik televizijos žiūrovai, turėję progą stebėti ceremoniją, bet ir būrys iškilmingo renginio svečių, tarp kurių – ir daug žinomų žmonių.

Raudonu kilimu į šventę žengė būrys politikų, verslininkų, kultūros, meno ir pramogų pasaulio atstovai. Tai kūdikio besilaukianti Seimo narė Agnė Bilotaitė, aktorė Larisa Kalpokaitė, buvęs lenktynininkas Darius Jonušis su žmona Asta, stilistė Asta Valentaitė, verslininkė Rasa Arlauskienė, Mantas Petruškevičius, Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė, dainininkė Monika Pundziūtė, televizijos laidų vedėja Gerda Stiklickienė, humoristas Vitalijus Cololo ir daugelis kitų svečių.

VIDEO: Garsenybės atvyko pagerbti Lietuvos garbės statulėlių nusipelniusių didvyrių

Žengdami raudonu kilimu garsūs žmonės dalijosi savo mintimis apie šventę. Pavyzdžiui G.Stiklickienė paatviravo, kad žalios spalvos suknelę ceremonijai pasirinko neatsitiktinai – norėjo bent šiek tiek prisiderinti prie Lietuvos vėliavos.

L.Kalpokaitė kalbėjo apie tai, ką jai dovanojo laisva Lietuva – galimybę išreikšti save vaidinant, ir ką Lietuvai dovanojo pati – savo sūnų.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys

V.Cololo atkreipė dėmesį, kad nors Lietuva jau 27-erius metus yra laisva, nepriklausoma šalis, ir gyvenimas joje tik gerėja, vis dar apstu tų, kurie kenčia nuo skurdo, nepritekliaus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lietuvos garbės 2017“ apdovanojimų svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalijus Cololo

Asta Valentaitė pasidžiaugė, kad Lietuvoje išvis yra tokie apdovanojimai. Ji tikino renginyje įžvelgianti didžiulę prasmę, ir kasmet jo nepraleidžianti – norinti atiduoti pagarbą geriems žmonėms.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Lietuvos garbė 2017“: šešios šalį sujaudinusios istorijos ir jų didvyriai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius