-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apdovanojimų „Sidabrinė gervė 2013“ neformalioje popietėje – nuo stiliaus patarimų iki kalakuto valgymo

Antradienio popietę Lietuvos kino ir televizinio kino apdovanojimų „Sidabrinė gervė 2013“ organizatoriai surengė neformalų susitikimą – šventinį kalakuto valgymą. Jo metu buvo ne tik aptariamos karščiausios kino apdovanojimų naujienos, bet ir dalijami stiliaus patarimai, kaip atrodyti per šios prestižinę apdovanojimų ceremoniją.
Sandra Daukšaitė-Petrulėnė
Sandra Daukšaitė-Petrulėnė / Luko Balandžio nuotr.

„Jau antri metai vyksta tradicija, kuomet grakščioji gervė susiremia su kitais kilmingais paukščiais. Praėjusiais metais gervė susirungė su kepta antimi, o šiais – su kalakutu“, – taip renginį pradėjo jo vedėja aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė.

Šeštus metus iš eilės vykstanti apdovanojimų ceremonija įvyks gegužės 11 dieną. „Sidabrinė gervė 2013“ ceremoniją, kurią transliuos LRT televizija, režisuos Kęstutis Jakštas. Jis režisavo ir M.A.M.A. 2012 muzikos apdovanojimus.

Luko Balandžio nuotr./Renginio akimirka
Renginio akimirka

Giedrius Drukteinis  dalijosi stiliaus patarimais

Luko Balandžio nuotr./Auara `tukytė ir Giedrius Drukteinis
Aušra Štukytė ir Giedrius Drukteinis

Stiliaus ir elegancijos guru vadinamas žurnalistas Giedrius Drukteinis renginio metu papasakojo, kodėl apdovanojimų ceremonijoje reikia vilkėti ne kasdienius, o iškilmingus drabužius. Mat gera apranga pabrėžia ne tik tavo socialinę padėtį, bet ir geriau atrodai kitų akyse.

„Ačiū organizatoriams, kad jie pasikvietė vienintelį kompetentingą žmogų papasakoti, kodėl gerai apsirengusiam apdovanojimuose būti geriau, nei apsmurgusiam, – save pristatė žurnalistas Giedrius Drukteinis. – Kai aš aiškinu žmonėms, kaip apsirengti, kalbu apie tokią superauksinę komunikacijos taisyklę – kiekvieną akimirką jūs siunčiate pasauliui žinią apie save.“ Anot jo, viešieji ryšiai yra absoliučiai viskas: nuo galvos pasikasymo, akių vartymo iki aprangos detalių. O ypač jei esi viešumoje.

„Gerbiamieji kolegos, kai eisite į iškilmes, visuomet yra pasirinkimas – komunikuoti nevalą arba komunikuoti sėkmę ir švarą. Tokiuose renginiuose, kaip „Sidabrinė gervė“, reikia pasirodyti ir gerai apsirengti. Tai komunikuoja sėkmę ir tai, kad žmogus, koks jis bebūtų menininkas, yra rimtas“, – sakė jis.

Jurga Klimaitė-Riebling dar kartą priminė, kad renginio aprangos kodas yra puošni vakarinė suknelė moterims ir juoda eilutė vyrams.

Viskio bare „King & Mouse“ vykusioje popietėje dalyvavo aktorius Leonardas Pobedonoscevas, televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, dainininkas ir TV laidų vedėjas Gidonas Šapiro-Bilas, Rolando Skaisgirio sužadėtinė Vaida Poderytė, žurnalistas Giedrius Drukteinis, aktorė Toma Vaitkevičiūtė.

Luko Balandžio nuotr./Jurga Klimaitė-Riebling
Luko Balandžio nuotr./Jurga Klimaitė-Riebling

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius