Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie ką svajoja žvaigždės

Pasirodo, nė viena Lietuvos ir pasaulio garsenybė nesvajoja apie nežemiškus turtus ar iki gyvenimo pabaigos trunkančią meilę. Na, gal tik vienas kitas. Bet daugumos svajonės yra labai žemiškos ir visai nesunkiai įgyvendinamos.
Giedrius Leškevičius
Giedrius Leškevičius / V. Ovadnevo nuotr.

Giedrius Leškevičius (30)

„Mano svajonės labai žemiškos, – prisipažįsta laidos vedėjas. – Noriu, kad mano sūnus augtų sveikas, kad oro balionas, kuriuo kylu į dangų, niekada nenukristų, kad automobilis negestų. O apie turtus svajoti yra nelogiška, nes jeigu stengsiesi, daug dirbsi ir labai norėsi, juos tikrai susikrausi. Kadangi aš tikiu Dievą, todėl ir pasvajoju, kad aukštesnės jėgos būtų man ir mano šeimai palankios.“

V. Ovadnevo nuotr./Aušra Štukytė
V. Ovadnevo nuotr./Aušra Štukytė

Aušra Štukytė (32)

Aktorė įsitikinusi, kad pačių slapčiausių svajonių išduoti negalima – jos neišsipildys. „Todėl išduosiu tai, ko labiausiai laukiu. Šiltos vasaros, atostogų prie jūros ir mylimo žmogaus šalia“, – šypsosi televizijos serialų žvaigždė.

B. Barausko nuotr./Rolandas Vitkauskas-Pripsas
B. Barausko nuotr./Rolandas Vitkauskas-Pripsas

Rolandas Vitkauskas-Pripsas (40)

Fotomenininkas svajoja laimėti 6 milijonus eurų (21 mln. litų).  „Italijoje yra tokia loterija, kurioje tereikia atspėti šešių skaičių kombinaciją ir gali laimėti pasakiškas sumas. Štai tokios apvalios sumelės aš ir norėčiau, kad galėčiau įgyvendinti visas savo idėjas, susijusias su muzika, tapyba ir kinu“, – sako Pripsas.

V. Ovadnevo nuotr./Genutė Žalienė
V. Ovadnevo nuotr./Genutė Žalienė

Genutė Žalienė (29)

Mados žinovė prisipažino turinti ir materialių, ir nematerialių svajonių: „Noriu būti laiminga. Nesakau, kad dabar tokia nesu, bet svajoju būti dar laimingesnė, nes kartais apninka visokių niūrių minčių. O kalbant apie materialias svajones, noriu turėti daug pinigų. Aišku, galėčiau sakyti, kad svajoju gyventi pilyje su pulku tarnų, tačiau svarbiausia man būtų žinoti, kad sąskaitoje niekada nesibaigia pinigai, nes tada jausčiausi užtikrinta ir rami dėl savo ateities.“

B. Barausko nuotr./Valdas Burnys
B. Barausko nuotr./Valdas Burnys

Valdas Burnys (39)

Grupės „Išjunk šviesą“ lyderis prisipažino neturintis daug svajonių, kadangi viskas, apie ką jis svajojo, jau išsipildė. „Kadaise, kai dar buvau vaikas, svajojau, kad mane bent kartą parodytų per televizorių. Ši svajonė išsipildė, kai man buvo vienuolika metų. O dabar aš svajoju tiesiog nuvažiuoti į Kamčiatką ir savaitę ten praleisti žvejodamas. Važiuočiau vienas, o sugautas žuvis paleisčiau į laisvę. Galbūt skamba kvailai, bet labai to norėčiau“, – sako Valdas.

V. Ovadnevo nuotr./Vitalijus Cololo
V. Ovadnevo nuotr./Vitalijus Cololo

Vitalijus Cololo (36)

Kadaise svajojęs sulieknėti, šiandien humoristas gali džiaugtis atsikratęs net trisdešimties kilogramų svorio. Tiesa, tai dar ne pabaiga – Vitalijus ir toliau derina maisto produktus, sportuoja. Sėkmingai su Natalija Zvonke (28) pasirodęs projekte „Žvaigždžių duetai“ vyras svajoja scenoje sudainuoti su savo žmona Inga. „Ji giedojo bažnyčios chore, turi gerą balsą“, – mylimajai pagyrų negaili V. Cololo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius