Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar krepšininkai atsisakė sekso dėl medalio?

Šį penktadienį „Super L.T.“ žiūrovai sužinos, kurie Lietuvos rinktinės krepšininkai laikėsi celibato, kad iškovotų bronzos medalius pasaulio vyrų krepšinio čempionate.
Lietuvos krepšininkai emocijoms nepasidavė
Lietuvos krepšininkai emocijoms nepasidavė / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Medalis

„Teisybė, aišku, tai yra teisybė“, – celibato egzistavimą prieš rimtas varžybas patvirtina Mantas Kalnietis. Laidai „Super L.T.“ krepšininkai pripažino, kad kiekvienas komandos narys individualiai nusprendžia, kiek dienų gyvens be sekso.

„Sportininkai irgi žmonės. Pas visus skirtingai“, – dėsto Linas Kleiza. Celibato prasmę įžvelgia ir sirgalių nušvilptas Seimo narys Petras Gražulis. Anot jo, gyventi be sekso prieš varžybas krepšininkai galėtų ir ilgiau: „Gal tokiu atveju ir auksą galėtume laimėti“.

Kita tema: kodėl skyrybas išgyvenanti Genutė Žalienė pasinėrė į Biblijos tiesas?

Per visą Lietuvą praūžus gandams, jog manekenė, žurnalistė ir šiaip drąsi moteris Genutė Žalienė skiriasi, iš karto pasirodė ir jos pačios internetinis rašinys, kuriame ji sutuoktiniui ieško naujos žmonos.

„Jo paprašiau, kad atsiųstų nuotraukas. Sakiau, kad kažką organizuoju. Po to paklausiau, ar patinka?“, – įspūdžiais apie savo sumanymą dalijasi Genutė.

„Super L.T.“ blondinių portalo redaktorė prisipažino, kad skyrybos su vyru ją įkvėpė ne tik provokuojamiems rašiniams, bet ir Biblijos tiesoms. Išsitraukusi knygelę su mintimis iš Šventojo Rašto, ji pasidalino išminties perliukais: „Namai statomi išmintimi, sutvirtinami supratimu ir patirtmi. Jų kambariai pripildomi įvairiausių brangių ir gražių daiktų. Koks keistas“. Pabaigusi cituoti mėgstamiausias frazes, Genutė prabilo ir apie naujus meilės vėjus.

Taip pat laidoje „Super L.T.“ žiūrovai sužinos, kaip primarijus Nerijus Juška iš menininko verslininku tapo.

„Ten, kur pinigai, draugystės nėra ir negali būti“, – prieš savo vardo baleto ir šokių mokyklos atidarymo šventę perspėjo Nerijus Juška.

Nepaisydamas šios tiesos špagatų meistras ir debiutuojantis verslininkas nepabūgo į šventę pasikviesti jau ne vieną milijoną uždirbusių draugų.

„Netikiu, kad Nerijus galėtų baigti kažkokius kursus, kad buhalteriją pats tvarkytųsi“, – svarstė Antanas Bosas.

O statybų magnatas ir svajonių jaunikis Laimutis Pinkevičius iš viso apie pinigus ir sėkmingą verslą nebuvo nusiteikęs kalbėtis. „Koks iš manęs verslininkas, juk bankrutuoju“, – rėžė jis. Kas padėjo Nerijui Juškai perprasti verslo pasaulį ir kurios garsios moterys užsirašė į baleto pamokas, žiūrovai sužinos šį penktadienį 19 val. 10 min. laidoje „Super L.T.“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius