-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asmik Grigorian: „Kai santykiuose nesiseka, tiesiog išeinu“

Stereotipų laužytoja, visame pasaulyje žinoma operos artistė Asmik Grigorian prisipažįsta – scenoje jai sekasi kur kas geriau, nei asmeniniame gyvenime. „Aš niekada neišsakysiu, neaprėksiu. Nesu ir jokio indo sudaužiusi, bet manyje tiesiog kažkas nutrūksta ir tas žmogus man nustoja egzistavęs. Jam pasidaro labai baisu, nes iš tiesų, man jis tada lyg miręs...“ – penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ pasakos A. Grigorian.
Asmik Grigorian
Asmik Grigorian / Vilnius City Opera nuotr.

Laidos vedėjai Aušrai Kilkuvienei ji atvirai prisipažins, kad santykių su vyrais jai nesiseka puoselėti. „Nesuprantu, kam spręsti problemą – lengviau išeiti. Žinoma, tai ne komplimentas sau...“ – bus atvira maištinga moteris.

A.Grigorian neslėps, kad santykiai su vyrais toli gražu ne vienintelis greitai kintantis dalykas jos gyvenime. „Aš apskritai nemoku nieko saugoti. Aš labai vertinu žmones, bet vertinti ir mokėti saugoti – tai du skirtingi dalykai. Aš nemoku saugoti“, – apie santykių trapumą ir laikinumą kalbės operos solistė.

Kol moteris paskendusi darbuose, jos vienuolikmetį sūnų prižiūri krikšto mama. Vis dėlto, dar prieš kelis metus tvirtinusi, kad dar vieno vaiko gimdyti nesiryžtų, A. Grigorian laidoje netikėtai prisipažins vis dažniau pavargstanti nuo rutinos ir svajojanti apie... antrą atžalą.

Apie meilę, skyrybas ir net apie tai, kaip iš apkūnokos paauglės A. Grigorian virto scenos diva žiūrėkite jau šiandien, penktadienį, 19.50 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“.

„Lietuvos ryto“ laidos „Kitoks pokalbis“ stop kadras/Asmik Grigorian
„Lietuvos ryto“ laidos „Kitoks pokalbis“ stop kadras/Asmik Grigorian

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius