-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Baukutė: „Grožio trūkumas pavertė mane humoriste“

Po sunkios ketverius metus trukusios Seimo kadencijos aktorė Asta Baukutė labai džiaugiasi savo atgijusia karjera – šiuo metu aktyvi moteris ragauja laidos vedėjos, aktorės bei „Juoko kovų“ komisijos narės duonos. Moteriai BTV „Juoko kovų“ filmavimai – didžiausias malonumas.
Asta Baukutė
Asta Baukutė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Žinokit, iš pradžių, labai jaudinausi. Nesu labai patyrusi komisijos narė. Tačiau aš taip džiaugiuosi, kad mano kolegos yra tokie draugiški ir malonūs. Ir Vitalijus Cololo ir Violeta Mičiūlienė, kurie nepyksta už klaidas, kurias aš kartais padarau  iš savo nepatyrimo“, – sakė A.Baukutė.

Buvusi Seimo narė teigė, kad Lietuvoje humoro jausmas turėtų būti lavinamas daug intensyviau. „Na, kiek pas mus televizijose juoko laidų? Tikrai per mažai. Labai džiaugiuosi, kad „Juoko kovos“ gali būti puikiu tramplynu jaunimui išbandyti savo  jėgas, bet manau, kad tokių tramplynų turėtų būti gerokai daugiau“, – sakė ji.

„Juoko kovose“ moteriai sunkiausia dalyvius įvertinti pinigais. „Vis susiduriu su tokia dilema – baisu duoti per daug, baisu duoti ir per mažai. Jei duosiu pernelyg daug nenusipelniusiam, bus neteisinga, o jeigu kažką labai nuvertinsiu, galbūt jis vėliau nebenorės daugiau ir bandyti?“  – apie sunkumus „Juoko kovų“ filmavimo metu pasakojo A.Baukutė.

Kaip pati Asta Baukutė tapo humoriste? „Na, žinot, ir vaikystė mano lengva nebuvo, ir jaunystė. Ir dar – visada man trūko grožio. Todėl aš  savo problemas ir nepasitikėjimą savimi užmušdavau juokaudama. Visi bernai norėdavo su manimi kur nors eiti dėl to, kad su manimi nuobodu tikrai nebūdavo“, – pasakojo A.Baukutė.

BTV „Juoko kovos“  jau šiandien 20.30 per BTV!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius