Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Asta Valentaitė: rami, bet su velniukais akyse

Žurnalų puslapiuose bei televizijos ekranuose nepaliaujanti šmėžuoti Asta Valentaitė prisipažįsta, kad naktinės linksmybės jai – nesvetimos. Apimta geros nuotaikos ji tučtuojau skuba į naktinį klubą, o patys geriausi vakarėliai, jos nuomone, yra privatūs.
Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius
Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Asta Valentaitė

Moteris tikino, kad idant ryžtųsi naktiniam siautuliui jai reikia sulaukti tinkamos nuotaikos. „Anksčiau visai nesilankydavau klubuose, tačiau dabar karts nuo karto juose pasirodau. Nesu tikra „klubinėtoja“, siautėjanti kiekvieną penktadienį ir šeštadienį. Vis dėlto, norint prisiruošti išeiti pasilinksminti tereikia geros nuotaikos ir tinkamos kompanijos“, – teigė A.Valentaitė. 

Anot moters, norint gerai pasilinksminti visai nereikia laukti tinkamos progos. „Kartais į klubus su draugais užsukame norėdami ką nors atšvęsti, tačiau dažniau juose pasirodome tiesiog ieškodami pramogų. Tarkime, pavakarieniavę su kompanija nutariame, jog visai neblogai būtų išgerti po kokteilį – tada traukiame į klubą“, – pasakojo A.Valentaitė. 

Apimta geros nuotaikos moteris klubuose ne tik skanauja kokteilius, bet ir ryžtasi žengti į šokių aikštelę. Vis dėlto, anot jos, daug mielesnis laisvalaikis nei siautėjimas naktiniuose klubuose jai yra kelionės. „Klubai man – prasiblaškymas. Tikrasis džiaugsmas yra keliavimas, kurio metu susipažįstu su naujais žmonėmis ir atsiduriu svetimoje kultūroje“, – atviravo A.Valentaitė.

Tačiau vadinti savęs ramia moterimi A.Valentaitė neleidžia. „Galiu būti rami, tačiau kartais mano akyse pasirodo velniukai“, – šypteli ji. Paklausta, kokio tipo vakarėlius mėgsta labiausiai, A.Valentaitė nė nedvejodama tikina, kad patys geriausi vakarėliai jai – privatūs. „Nemėgstu didelių susibūrimų, klubų. Man priimtinesnė savų žmonių aplinka, uždaresnė“, – teigia ji.

Eidama pasilinksminti A.Valentaitė tikino renkantis elegantišką–klubinę aprangą. „Tai gali būti įvairios trumpos suknelės ar odinės kelnės, suderintos su gražiomis palaidinėmis. Žinoma, niekada nepamirštu aukštakulnių“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius