-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astai Valentaitei į „Martini“ vakarėlį Italijoje siūloma vykti su Tomu Balaišiu-Sėkla

„Martini“ sėkmės formulių konkursas artėja prie pabaigos. Dėl teisės lydėti komisijos pirmininkę Astą Valentaitę į vakarėlį Italijoje „Facebook“ tinklalapyje susirungė daugiau kaip 2000 vaikinų ir merginų. Nugalėtojas turėtų paaiškėti liepos pabaigoje.
Asta Valentaitė ir Tomas Balaišis-Sėkla
Asta Valentaitė ir Tomas Balaišis-Sėkla / Lukas Balandis / BNS nuotr.

A.Valentaitė visą mėnesį ragino savo pažįstamus ir žinomus žmones atskleisti savo sėkmės formulę bei tapti unikalaus konkurso nugalėtojais. Astos partnerio ar partnerės paieška susirūpinę ir kiti komisijos nariai, tarp kurių – aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis.

„Norint, kad Lietuvos atstovai „Martini“ 150 metų jubiliejaus vakarėlyje Italijoje atkreiptų į save dėmesį, Astai į partnerius siūlyčiau kandidatą, panašų į išskirtinės išvaizdos ir charizmos vyrą, garsiausią Lietuvos krepšinio sirgalių – Tomą Balaišį-Sėklą. Taip, jie su Asta tikrai labai skirtingi, todėl visus nustebintume“, – savo vertinimo kriterijus atskleidė V. Rumšas.

Asta į tokį Vytauto pasiūlymą sureagavo linksmai. „Tikiuosi, kad Vytautas juokauja... Nors gerai pagalvojus Sėkla visai smagus vyrukas. Ir jis man patinka. Jei vykčiau ne į šį vakarėlį, bet į krepšinio varžybas, net nesvarstydama rinkčiausi jį. Liūdna tikrai nebūtų“, – sakė A.Valentaitė.

Jei vykčiau ne į šį vakarėlį, bet į krepšinio varžybas, net nesvarstydama rinkčiausi Sėklą. Liūdna tikrai nebūtų, – sakė A.Valentaitė.

Tuo tarpu kitas komisijos trejeto narys dainininkas Vaidas Baumila mano, kad į Italiją A.Valentaitę lydėti turėtų toks žmogus, kaip dainininkas Donatas Montvydas.

„Inteligentiškas, talentingas, turi išlavintą skonį ir gerai atrodo – idealus partneris Astai“, – įsitikinęs V.Baumila.

Jam pritarė ir Asta Valentaitė. „Man patinka Donatas. Gerbiu jį. Esu tikra, kad jis paliktų ne mažesnį įspūdį už Sėklą“, – įsitikinusi komisijos pirmininkė.

Nors komisijos nariai apibūdino tik vyrų kandidatų savybes, sėkmės formulių konkurse buvo kviečiamos dalyvauti ir merginos. Intriga, su kuo vyks Asta į didžiąją puotą prie Komo ežero, vis auga. Ar tai bus kompanionas, ar nauja kelionės draugė, paaiškės liepos pabaigoje per finalinę atranką.

Konkurso dalyviai galėjo pateikti neribotą sėkmės formulių skaičių skirtingomis temomis: „Spalvingas gyvenimas“, „Būti savimi“, „Drąsa“, „Gero vakarėlio pradžia“ ir pan. Trisdešimties originaliausių formulių autoriai pateks į finalą, kuriame turės apginti savo požiūrį prieš komisiją: A.Valentaitę, V.Rumšą ir V.Baumilą.

Be kelionės, nugalėtojui arba nugalėtojai taip pat atiteks 1000 eurų vertės dovanų čekis pirkiniams ir asmeninė fotosesija. Bendra prizo vertė 22 tūkstančiai litų. Trijų finalininkų laukia mados namų „Cantas“ sukurti proginiai drabužiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius