Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Aštuoni patarimai, kaip sužadinti seksualinį potraukį

Niekas nepaneigs, kad seksualinis potraukis – ypač svarbus norint lovoje laiką praleisti gerai. Ginkdie nesakome, kad iki šiol taip ir neperpratote viliojimo meno. Vis dėlto yra keli dalykėliai, kurių, gali būti, iki šiol nežinojote. Portalas thefashionspot.com pateikia aštuonis patarimus, kaip sustiprinti partnerio jums jaučiamą seksualinį potraukį.
Aistra
Aistra / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Santykiai Seksas

1.    Tegul kalba kūnas

Apie kūno kalbos svarbą prirašyta tūkstančiai knygų. Galite praleisti mėnesių mėnesius nagrinėdama tokio pobūdžio literatūrą, arba iškart įsidėmėti tai, kas svarbiausia: akių kontaktas ir laikysena. Įsitikinkite, kad reikšmingais pokalbio momentais jūs palaikote akių kontaktą su partneriu. Žvelkite jam į akis sakydama kertines frazes, kalbėdama kažką reikšmingo ar būdama pasiruošusi pereiti prie kito šio pasimatymo etapo. Laikykite nugarą ištiestą, o smakrą šiek tiek nuleistą. Tai kuria pasitikėjimo savimi įspūdį ir verčia jus dar patrauklesne.

2.    Parinkite tinkamą makiažą

Tyrimai parodė, kad vyrams pilną makiažą pasidariusios moterys patrauklesnės nei tos, kurios nesidažo visai. Taigi jei renkatės „viskas arba nieko“, atsakymas čia aišku – pasidažykite nedvejodama. Kitas tyrimas parodė, kad vyrams patrauklesnės tos moterys, kurios veidą gausiai padengia pudra ir ryškiai pasidažo akis, tačiau nedažo lūpų. Anot tyrime dalyvavusių vyrų, lūpdažis neturi reikšmės moters patrauklumui.

3.    Treniruokite įgūdžius

Nepaslaptis, kad pasirodyti greta to žmogaus, kuris išsiskiria savo gebėjimais ar įgūdžiais, visada malonu. Treniruokitės! Tik neišsigąskite – tokie gebėjimai nebūtinai turi būti iš koto verčiantys ir atimantys žadą. Pavyzdžiui, išmokite tobulai suplakti kokteilį, išmokite patrauklių šokio žingsnelių ir t.t.

4.    Pabrėžkite figūrą

Nepaslaptis, kad vyrų akis nuolat traukia moters liemens linija. Tačiau ar žinojote, kad ir moterims svarbu, kaip atrodo vyro liemuo? Tiesą sakant, nėra svarbu, ar klubai ir liemuo yra stambūs, - vyrų akis traukia moters kūno vingiai, taigi kuo labiau lenktos yra kūno linijos, tuo labiau vyrai negali atplėšti akių. Besirinkdama drabužius atkreipkite dėmesį, kad jie jūsų privalumus pabrėžtų, o ne maskuotų.

5.    Nustokite skųstis

Niekas nemėgsta tų, kurie nepaliauja skųstis. Jei su partneriu drauge esate ilgesnį laiką, gali būti, kad būtent nuolatiniai nusiskundimai tampa pagrindine ginčų ir problemų lovoje priežastimi. Dievaži, tik nepradėkite skųstis per pirmąjį pasimatymą!

6.    Pasimėgaukite masažu

Pagalvokite: ar tikrai norite mylėtis su žmogumi, kurį vargina stresas ir rūpesčiai? Ne. Pasirūpinkite savimi: numalšinkite stresą ir pasimėgaukite masažu. Per brangu? Giliai įkvėpkite ir susikoncentruokite į savo mintis gerdama žolelių arbatą.

7.    Išmėginkite ką nors naujo

Pasirodo, nauja ir nuotaikinga veikla, kurią išbandote drauge su partneriu, gali priversti judu pamilti vienas kitą iš naujo. Jeigu siekiate naujų potyrių ir jausmų atsinaujinimo, tučtuojau sugalvokite, ką drauge nuveiksite jau artimiausiu metu.

8.    Rinkitės raudoną

Moksliniai tyrimai rodo, kad raudona spalva iš tiesų kelia vyrų potraukį. Tačiau tyrėjai taip ir neišsiaiškino, kokios yra to priežastys. Vis dėlto netikėta tai, kad vyrai raudonos spalvos drabužiais pasipuošusioms moterims linkę skirti daugiau savo pinigų – apdovanoja jas brangesnėmis dovanomis, vedasi į prabangesnį restoraną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius