Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Audrius Butkevičius: Lietuvoje revoliucija bus

Šį sekmadienį „Auksinė savaitės blykstė“ – drąsi, intriguojanti ir net… bauginanti. Garsūs šalies politikos, visuomenės ir pramogų pasaulio veikėjai atsakys į klausimą – ar kils Lietuvoje revoliucija? Galbūt sausį vykusios riaušės – tik aisbergo viršūnėlė?..
Audrius Butkevičius
Audrius Butkevičius / 15min.lt nuotr.

Perversmų svečiose šalyse strategas, kol kas labiau mėgstantis politikos šešėlį Audrius Butkevičius įsitikinęs, kad revoliucija bus. Ir netgi galėtų per kelis mėnesius „užauginti“ asmenybę, kuri galėtų tautą išvesti į gatves ir nuversti valdžią. Kitų valstybių opozicijos konsultantas didžiavosi piliečiais, kurie sukilo priešais Seimą ir net pyktelėjo „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjams pastebėjus, kad ten buvo susibūrę neaiškūs, kita kalba kalbantys ir žemo intelekto žmonės.

„Tai – mūsų žmonės“, – nepasidavė A.Butkevičius ir pagyrė prie pokalbį prisijungusį Artūrą Zuoką, kuris vis dėlto atėjo pasikalbėti su žmonėmis, nors ir buvo vėliau „pašventintas“ kiaušiniu. Zuokas teigė manęs, kad ten sniego gniūžtė, bet po to pajautė, kad ji... „neištirpo“.

„Auksinėje blykstėje“ Artūras Zuokas pasakojo apie patirtį karštuosiuose kraštuose, kur teko matyti siaubingų dalykų, kurių Lietuvai niekada nelinkėtų. Išpažinčių dėžė atskleidė niekur viešai dar negirdėtą istoriją, kokiomis neįprastomis aplinkybėmis ir su kokiais žmonėmis buvo svarstoma, kandidatuoti Valdui Adamkui į Prezidentus pirmajai kadencijai ar ne.

„Auksinėje blykstėje“ prie vyriškių prisijungusi Milda Bartašiūnaitė nuramino, kad seksualinė revoliucija Lietuvoje jau seniai įvykusi. O lietuviai nėra tokie drovūs, kaip daugeliui atrodo. Konsultuojanti žurnalo vyrams skaitytojus sekso klausimais Milda patikino, kad mūsų tautiečiai yra net gerokai ištvirkę. „Nustebtumėt sužinoję...“

Tiems žodžiams pritarė ir Audrius Butkevičius. Jo manymu, lietuviai yra ne kuklūs krikščionys, o vis dėlto karšti ir kiek laukiniai pagonys.

Milda Bartašiūnaitė, paklausta, ar Lietuvos vyrai, kompensuodami trūkumus kai kuriose vietose, imasi tokių ambicingų ir drąsių žingsnių kaip revoliucija ar perversmas, atsakė, kad lietuviams nėra ko skųstis kalbant apie „tas vietas“.

Į klausimą, kaip nuraminti įsiaudrinusius vyrus, kurie eina kelti riaušių ar rengiasi revoliucijai, Audrius Butkevičius atsakė: „Cepelinais“. Bet jo žmona žino ir kaip uždegti vyrą tokiems dalykams. Perversmų strategas ir užsienio šalių opozicijos konsultantas pripažino, kad už didžiųjų veikėjų vis dėlto stovi moterys, kurios juos ir įkvepia drąsiems žingsniams. Neslėpė ir to, kad strateguodamas perversmus nepamiršta moterų.

Buvęs Lietuvos kariuomenės vadas Jonas Kronkaitis visus ramino, sakydamas, kad jokios revoliucijos Lietuvoje nebus: „Tai, kas čia vyko, tebuvo vaikų darželis, palyginus su tuo, kas darosi pasaulyje.“ Kariškis siūlė pasidžiaugti, kad gyvename tikrai geriau nei didžioji dalis pasaulio gyventojų ir imti labiau gerbti vienas kitą. Tada nebus nei riaušių, nei nepasitenkinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius