-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinė savaitės blykstė“: Stanislovas Buškevičius prisipažino užsiiminėjantis „parkūru“

Sekmadienį LNK „Auksinės savaitės blykstės“ svečius vienys sveika gyvensena. Neatsitiktinai vienas iš pašnekovų – politikas Stanislovas Buškevičius. Jis mėgsta bėgioti didelius nuotolius, mėgsta išbandyti ekstremalius sveikuoliškus dalykus, lenda į eketę ir basas eina per žarijas.
Stanislovas Buškevičius
Stanislovas Buškevičius / LNK nuotr.

Labiausiai neįtikėtina „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjams skambėjo tai, kad Kauno savivaldybės vicemeras niekada niekada nebandė alkoholio ir nerūkė. Politikas tikino, kad net jaunystėje neragavo alkoholio ir nerūkė, nes nuo paauglystės skaitė knygas apie neigiamą jų poveikį sveikatai. Jo žodžiais „Auksinės blykstės“ studijoje negalėjo patikėti nei vedėjai, nei kiti laidos svečiai. Žilvinas Žvagulis, laukdamas savo pasirodymo scenoje, replikavo, kad S.Buškevičiaus žodžiai – nesąmonė. Saulėnui taip pat kilo klausimas: „Tai kiek reikėjo prieš tai išgerti, kad iš vis nustotum gerti?“

Labai nenoromis, bet „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjams pavyko ištraukti ir dar vieną žinią iš vicemero. Pasirodo, laisvalaikiu jis mėgsta šokinėti nuo aukštų pastatų, statinių ir kitų kliūčių. Apie naują aistrą – „parkūrą“, vyriškis pasakojo nenoriai, nes visuomenėje vis dar gajus neigiamas požiūris į šią veiklą.

Iš prancūzų kalbos išvertus žodį „parkour“, reikštų „distancija“, „kliūčių ruožas“. Tai – prieš du dešimtmečius atsiradusi sportinio tipo veikla, kažkas tarp rytų kovos menų, akrobatikos ir ekstremalaus sporto, judėjimo menas, kurios pagrindinis principas yra patekti iš vienos vietos į kitą kiek įmanoma greičiau ir efektyviau. Medžiai, stogai, sienos – įprastos parkūru užsiimančiųjų, vadinamųjų treiserių, kliūtys.

Stanislovas Buškevičius net pademonstravo savo treiserio sugebėjimus „Auksinės savaitės blykstės“ studijos užkulisiuose. Įkalbėtas laidos rengėjų, politikas, pasipuošęs išeiginiais batais, nušoko iš keturių metrų aukščio stelažų „Auksinės blykstės“ studijos užkulisiuose! Žiūrovai tai išvys sekmadienį per LNK.

Be to, politikas pademonstravo puikią sportinę formą ir fizinį pasirengimą Saulėno ir Vydo rungtyje. Reikėjo padaryti kuo daugiau atsispaudimų skambant ritmingai muzikai. Muzika baigėsi, Saulėnui net akys išvirto, o Stanislovas ir toliau darė atsispaudimus. Kauno miesto vicemeras įrodė, kad jam, kalbant apie sportinę formą, nei politikos, nei pramogų pasaulyje jam lygių nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius