-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinėje blykstėje“ – Skirmanto Valiulio intymi patirtis su vyru

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ – apie geismus, instinktus ir polinkį į erotiką. Garsenybės pasakos, ar jaučiasi virtusios instinktų vergais, ir intriguos savo istorijomis apie erotiką, potraukį jai ir per ją pasiektas karjeros aukštumas.
Skirmantas Valiulis
Kino kritikas Skirmantas Valiulis / BFL nuotr.

Už ypatingą domėjimąsi erotika ir skirtumų tarp jos bei pornografijos ieškojimus jau daug metų Vilniaus universitete dėstantis Skirmantas Valiulis sulaukė įvairių komentarų. Jo manymu, akademinė visuomenė toleravo jo tokį interesą, o žmona visada suprato ir palaikė, net ir tada, kai vyriškis sutiko fotografuotis aktams.

Į klausimą, ar neskaudino kalbos, esą jis iškrypėlis, „Auksinės blykstės“ studijoje kino kritikas tikino, kad erotika įdomi kiekvienam, o jam – ypač, be to, nuo vaikystės. Vyriškis palygino save su garsiuoju Leonardo da Vinci, kuris mėgo piešti lytinius organus.

Patį S.Valiulį nuo pat mažumės masino knygos, kuriose nupiešti lytiniai organai. Tėvai tuos leidinius slėpdavo, bet smalsus berniukas vis tiek rasdavo. Be to, S.Valiulio manymu, erotikos apraiškų pilni animaciniai filmukai, su kuriais užaugo ne viena karta Lietuvoje. Anot buvusio Lietuvos radijo ir televizijos generalinio direktoriaus, homoseksualumo apraiškų įžvelgiama tiek Mikės Pūkuotuko ir Knysliuko, tiek „Na, palauk“ herojų vilko ir zuikio santykiuose.

Labiausiai „Auksinės blykstės“ vedėjus nustebino S.Valiulio atsakymas į klausimą: „Ar bandėte kada su vyru?..“ „Taip, – drąsiai rėžė erotika visą gyvenimą besidomintis ir gyvenimo džiaugsmu trykštantis vyriškis. – Sapne. Su Brežnevu. Jis mane taip švelniai glostė...“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius