Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baibą dėl Gelažniko kankina galvos skausmas

Vokalo dėstytoja dirbanti dainininkė Baiba Skurstenė nepriekaištingo dainavimo reikalauja ir iš savo partnerio „Žvaigždžių duetuose“ Mariaus Gelažniko. Verslininkas jau kartą viešai prisipažino, kad Baiba jį labai „drožia“ .
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Karšto būdo verslininkas projekto metu apie savo partnerę atsiliepdavo labai pagarbiai ir ramiai, tačiau sykį neištvėrė. Į mikrofoną Marius paleido latviškų ir lietuviškų sakinių tiradą, skirtą savo partnerei. Verslininkas moka latviškai, nes jo senelis latvis kaip ir Baiba. Publika kvatojosi iki ašarų. Pasirodymą stebėjusi Mariaus bičiulė, „Mis Lietuva“ Gabrielė Martirosianaitė prisipažino, kad seniai verslininką matė tokį atsipalaidavusį, nes pastaruoju metu jis labai įsitempęs.

„Žinot, tas gydytojo Levino magnetinės juosteles? Nuo riešų ir sąnarių skausmo? Tai žinokit Baiba su jomis vaikšto ant galvos, nes nuo Gelažniko jai galvą skauda“, – įsikarščiavęs apie savo partnerę pasakojo verslininkas.

Kitą „Žvaigždžių duetų“ filmavimą Baiba iš tiesų užsirišo ant galvos juostelę nuo skausmo ir šypsojosi.

Vienus aukščiausių balų „Žvaigždžių duetuose“ gaunančio verslininko Mariaus Gelažniko ir vokalo virtuozės latvės Baibos Skurstenės dueto pasirodymai nuolat lydimi medicinos temos.

Į „Žvaigždžių duetų“ traukinį paskutinę akimirką įšokęs Marius pasirodė sutvarstyta ranka tiesiai po Vokietijoje atliktos rankos operacijos.

Vieną vakarą gerokai įsilinksminusio verslininko porą komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis vertino taip: „Anksčiau Marius Gelažnikas pasirodydavo su trauma. Dabar Baiba šoko su trauma.“

Po šių žodžių Šv. Valentino dienai skirtoje laidoje seksualia medicinos sesele virtusi Baiba Marių į sceną įvežė vežimėliu. Gelažnikas buvo sutvarstytas nuo galvos iki kojų.

„Žvaigždžių duetai“ – šeštadieniais 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius