Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Baiba ir Mykolas Serdiukai vestuvių metines sutiko Turkijoje: „Laiminga santuoka priklauso nuo žmonos“

Pirmadienio rytą Baiba Skurstene-Serdiukė (32) ir jos mylimasis Mykolas (25) grįžo iš atostogų Turkijoje. Ten jiedu iškeliavo su draugų kompanija, kuri šventė bičiulių medaus mėnesį, o Baiba ir Mykolas taip pat paminėjo savo 2 metų vestuvių sukaktį.
Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu
Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu / Asmeninio albumo, Luko Balandžio nuotr.

Viename Antalijos kurortų atostogavę Baiba su vyru Mykolu, pirmadienio rytą parskrido į Vilnių pailsėję ir pasiruošę vakare atšvęsti vestuvių metines.

„Mūsų 11 žmonių kompanija važiavome į Turkiją pailsėti. Ten draugai šventė savo medaus mėnesį, o mes vykome ir savo vestuvių metinių proga. Šiaip nelabai mėgstu Antalijos, nes ten man per drėgnas klimatas“, – Žmonės.lt sakė Baiba.

Asmeninio albumo nuotr./Baiba ir Mykolas Serdiukai
Asmeninio albumo nuotr./Baiba ir Mykolas Serdiukai

Pasak dainininkės, jie visi mėgavosi poilsine kelione, kurioje buvo „viskas įskaičiuota“. „Daugiau ilsėjomės, bet vyrai buvo raftinge, vėliau mes visi važinėjome su džipais po kalnus, vykome į turkiškas pirtis, kaip ir pridera“, – šypsojosi Baiba Skurstene-Serdiukė.

Asmeninio albumo nuotr./Baiba ir Mykolas Serdiukai
Asmeninio albumo nuotr./Baiba ir Mykolas Serdiukai

O kai viešbučio privalumais ir maistu gali naudotis kiek tik širdis geidžia, turbūt saiką jausti irgi sunku? „Grįžome tikrai sustorėję“, – juokėsi atlikėja.

„Vienintelis blogas dalykas, tai tame kurorte, kuriame buvome, pardavėjai nenorėjo derėtis. Aš dar šiek tiek turkiškai kalbu, bandžiau „išmušti“ didesnę nuolaidą, bet jie nesileido į kalbas“, – teigė ji.

Šis pirmadienis Baibai ir Mykolui – svarbi diena. Lygiai prieš dvejus metus jie vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Tad vakare planuoja tai atšvęsti: „Kai grįšim namo, galvojam kažką gražiai dviese nuveikti.“

Pora mėgsta vienas kitą lepinti dovanomis, tad šie metai – ne išimtis: „Aš jau jam paruošiau dovaną, o vyras nespėjo dar jos nupirkti – paprašiau auskarų.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Karvio Šv. Juozapo bažnyčioje susituokė Baiba Skurstene ir Mykolas Serdiukas

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Baiba Skurstene ir Mykolas Serdiukas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Baiba Skurstene ir Mykolas Serdiukas

Pasak dainininkės, praėję metai santuokoje buvo nepriekaištingi. „Metai buvo puikūs. Niekas beveik nepasikeitė, puikiai sutariam, nesipykstam, viskas yra nuostabu“, – sakė ji.

Paklausta, ar santykiuose tenka dar kažko naujo išmokti, ši teigė, kad jei prireikia, ji iškart to imasi. „Mes labai nuolankiai vienas į kitą žiūrim, padedam, palaikom visada. Esu atsidavusi šiems santykiams ir viską darau dėl jų“, – kalbėjo Baiba.

Tai ar bėgant laikui meilė keičiasi? „Be abejo, tik reikia tam pasiruošti. Nebūna visą laiką „įsimylėjėlio“ statuso. O kaip aš tuo rūpinuosi, negaliu atskleisti, tai yra moteriškos paslaptys.“

O ar laiminga santuoka bus, ar ne, Baiba sako, kad priklauso nuo žmonos. „Jei vyras yra laimingas, patenkintas, pavalgęs, jei moteris neknisa proto, tai ko gi daugiau reikia“, – juokėsi dainininkė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Baiba Skurstene ir Mykolas Serdiukas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Baiba Skurstene ir Mykolas Serdiukas

Ir apie šeimos pagausėjimą neišsiduoda: „Kaip Dievas duos, taip bus“, – Žmonės.lt sakė Baiba Skurstene-Serdiukė.

Žmonės.lt primena, kad Mykolas Baibai pasipiršo po pusantrų metų draugystės, o šventę jiedu iškėlė iškart po kelių mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius