-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baimė dėl santykių ateities

Sveika, Ramune. Prieš savaitę susipažinau su vaikinu. Susitinkam kiekvieną dieną, viskas nuostabu, bet man darosi neramu. Prieš tai porą mėnesių bendravau su vaikinu, bet jis dingo, dėl to skaudžiai išgyvenau.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Ir apskritai aš mėgstu viską aiškiai žinoti iš karto. Kaip paklausti jo, kokie mūsų santykiai ir ką jis galvoja apie jų ateitį, ar norėtų ateityje vesti mane, ar norėtų šeimos su manim. Eglė.

Sveika, Egle. Pagalvok, o jeigu vaikinas tavęs paklaustų, kokie tie jūsų santykiai, ar tu pati dabar galėtum pasakyti, ar norėtum kurti su juo šeimą, turėti vaikų? Vargu ar po savaitės pažinties naujasis tavo vaikinas tai žino. Tiesą sakant, visai natūralu, kad žmonės ir po pusės metų draugystės dar nėra tikri, ar norėtų kurti šeimą kartu.

Gal neskubink visko sustatyti į rėmus ir sudėti visų taškų ant „i“. Suprantu, kad tau neramu, tu bijai vėl būti įskaudinta ir nori garantijų. Deja, garantijų gyvenime nėra. Net jei žmonės prisiekia vienas kitam amžiną meilę, jų jausmai gali keistis. Nuo tavo draugystės pradžios praėjo dar labai mažai laiko, todėl temos apie bendrą ateitį tikrai per ankstyvos. Pasistenk dirbtinai neskubinti įvykių ir nekontroliuoti santykių. Tokiais savo klausimais tu gali gerokai atvėsinti ar net atbaidyti savo gerbėją ir išsklaidyti visą romantiškos santykių pradžios paslaptį.

Savo klausimais tu netiesiogiai reikalautum, kad jis privalo nenuvilti tavęs ir iškart įsipareigoti. Žinoma, tu gali pasidalinti savo jausmais, kad tau labai gera su juo, tik šiek tiek neramu, kaip viskas bus toliau. Taip duotum jam suprasti, kad tu rimtai žiūri į santykius, o gal ir vaikinas pasidalintų, kaip jis jaučiasi ir mato jūsų santykius.

O dabar tiesiog pasimėgauk pirmaisiais pasimatymais, pirmaisiais bučiniais, pasidžiauk tuo, kas yra dabar, pasitikėk natūralia santykių tėkme, pačiu gyvenimo vyksmu. Sėkmės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius