-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bartaškienė: geriau tegul man pavydi nei gailisi

Pastaruoju metu energingoji Kauno ponia Joana Bartaškienė nei interviu, nei susitikimams tikina visiškai neturinti laiko. Ir įvardija labai rimtą bei svarią priežastį – jau pora mėnesių ji, įsigijusi pensininko pažymėjimą, švenčia savo šešiasdešimtąjį jubiliejų. Dovanos ir sveikinimai vis plaukia. Ir tai yra geriausias įrodymas, kad net ir praėjus porai metų po pergalės šokių konkurse žaviosios moters populiarumas neblėsta.
Joana Bartaškienė
Joana Bartaškienė / LNK nuotr.

Šį vakarą 21 val. išskirtiniame interviu LNK laidai „Gyvenimas pagal moteris“ J.Bartaškienė prisipažins: dabartinė šlovė yra tarsi didžiausias kontrastas jos praeičiai. Nes kadaise kasdienybėje būta ir skaudžių momentų.

„Gyvenime buvo visko, teko ir ašarų nemažai išlieti. Galėjau paskęsti savo kambaryje nuo tų ašarų. Tačiau aš – ne iš tų moterų. Geriau tegul man pavydi, negu manęs gaili. Turiu to sportinio azarto, kuris mane gelbsti visose situacijose“, – laidoje pasakos visuomet energinga aerobikos trenerė ir penkių anūkų močiutė.

Kaip žinomai moteriai pavyko įveikti gyvenimo sunkumus? Kokias amžinos jaunystės paslaptis ji žino? Kodėl J.Bartaškienės vedami aerobikos užsiėmimai Kaune sulaukia neįtikėtino populiarumo? Ir kas sutuoktinio akyse ją pavertė... karaliene? Visi atsakymai – jau šį antradienį 21 val. LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius